Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cesetler, kayıp milyarder çifte ait çıktı

Bursa’nın İznik ilçesinde bulunan cesetlerin kayıp emlak zengini çifte ait olduğu tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cesetler, kayıp milyarder çifte ait çıktı
Polis, cesetlere ulaşmadan bir gün önce, cinayet şüphelisi oğul Kenan Öner'i İstanbul'daki evinde gözaltına alarak İznik Emniyet Müdürlüğü'ne getirmişti. Polis, Öner'in tuttuğu günlüklerden yola çıkarak, 6 yıldır kayıp olan emlak zengini 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner ile eşi 80 yaşındaki Emine Öner'in yaşadığı evin arka bahçesinde yeniden kazı yaparak, iki yetişkine ait ceset bulmuştu.

O gün bulunan ceset parçaları, cinayet şüphelisi oğul Kenan Öner'den alınan kan örneği ile birlikte İstanbul Adli Tıp Kurumuna incelenmek üzere gönderilmişti. Adli tıp, 2,5 ay aradan sonra raporunu tamamladı. Kenan Öner'den alınan kan ile kemik parçalarından alınan DNA örnekleri birbiri ile örtüştü. Yaşlı çiftin İznik’te yaşadıkları evin arka bahçesinde bulunan cesetlerin Emine ve Refik Öner çiftine ait olduğu kesinlik kazandı.

KAYIP CANAN ÖNER’İN AKIBETİNİ BELİRLEMEK İÇİN RAPOR BEKLENİYOR

Öte yandan Kenan Öner'in kayıp olan ve öldürüldüğü tahmin edilen eşi Canan Öner'in akıbetini ise evin duvarlarında bulunan kan örnekleri çözecek. Polis, cinayeti çözmek için, çiftin oğlu Canberk Öner'den DNA örneği aldı. Yetkililer, adli tıptan gelecek raporu bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.