Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir'in Şampiyonu AR Güvenlik

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un 3.’sünü düzenlediği Başkanlık Kupası’nın bu yılki sahibi AR Güvenlik oldu. Şampiyonluk kupasını takdim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altun, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir'in Şampiyonu AR Güvenlik
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde görev yapan personel arasındaki dostluk ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği turnuvada 26 takım mücadele etti. Fethiye’deki Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde yapılan turnuvanın finalinde, AR Güvenlik ile Mali Hizmetler karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı kazanan AR Güvenlik takımı, bu yılki turnuvanın şampiyonu oldu. Mali Hizmetler ikinciliği, Kültürspor üçüncülüğü, Ulaşımspor da dördüncülüğü elde etti. Turnuvada Fair-Play Ödülü’nü Zabıtaspor aldı.




"HEDEF DOSTLUK VE BERABERLİK"

Personelin yoğun ilgi gösterdiği final karşılaşmasının ardından düzenlenen ödül törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altun, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Şampiyonaya katılan tüm takımları kutlayan Genel Sekreter Yardımcısı Altun, “Birimler arası diyaloğu artırmak, dostluk ve birlikteliği sağlamak hedefiyle düzenlendiğimiz turnuva bu yıl da amacına ulaştı. Mücadele eden tüm arkadaşları kutluyorum” dedi.




Turnuvanın şampiyonu AR Güvenlik, kupayı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altun’un elinden aldı. Dereceye giren diğer takımlara da kupa, madalya ve eşofman hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.