Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükataman: 'MHP 30 Mart'ta ezber bozacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP olarak 30 Mart seçimlerinde iktidarın alternatifi olduklarını göstereceklerini belirterek, "Ezber bozacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2013 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2013 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükataman: 'MHP 30 Mart'ta ezber bozacak'

MHP'nin Barış Manço Kültür Merkezi'nde Yıldırım Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın katılımıyla yapıldı. Program öncesinde 17 Aralık operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükataman, olaydan 10 gün geçmesine rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın farklı izahatlar bulma gayreti içinde olduğunu söyledi. Büyükataman, "Bir kez daha hakikat ortaya çıktı. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Tuz koktu. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları kaldıracağız iddiasıyla milletin huzuruna çıkan başbakan ne yazık ki bu iddiasının gereğini yerine getirmenin bir yanına başta kendisi ve yakınları olmak üzere bütün ekibiyle milletten aldığı yetkinin gereğini yerine getirememiştir" dedi.

"EZBER BOZACAĞIZ"

30 Mart seçimlerinin Türkiye için önemli bir viraj olduğuna dikkat çeken Büyükataman, şöyle devam etti:
"Bu necip milletin bu sessizliği 30 Mart'ta bir şekilde sandıkta tecelli edecektir. Kendisinin yetkisine emanetine ihanet edenlerden gereğini 30 Mart'ta soracaktır. 30 mart seçimlerinde Başta Bursa olmak üzere MHP ezber bozacak. Milletimiz iktidar alternatifi olduğunu bu seçimlerde aldığı sonuçlarla bir kez daha gösterecektir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.