Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'dan Kestel' sosyal tesis

Kestel sosyal tesisleri, hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2014 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2014 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'dan Kestel' sosyal tesis

Bursa’nın merkezinde imza attığı hizmetlerle kente vizyon katan Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk odaklı yatırımlarını ilçelere de taşımaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ tarafından işletilecek olan Kestel Sosyal Tesisleri, törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın her köşesine eserler kazandırdıklarını belirterek, “Kestel’de rahmet var, bereket var, hizmet var. Kestel’e her geldiğimde büyük değişiklikler görüyorum. Kestel Belediye Başkanımız Yener Acar çalışıyor, hizmetlerin en iyisini yapıyor. Şu anda 30 Büyükşehir var ve onların yüzde 80’inde bugün Kestel’e kazandırılan tesis gibisi yok. İşte, hizmet belediyeciliği bu. Yener Acar’ın Kestel’de yapacak çok işi var. Çünkü arkasında Büyükşehir Belediyesi ve Recep Altepe var” diye konuştu.

“HALKIMIZA SEVGİMİZİ HİZMETLERİMİZLE GÖSTERİYORUZ”
Kestel’in en iyi hizmetleri aldığına işaret eden Başkan Altepe, “Kestel hizmete doymayacak, çünkü Kestel hizmetin en iyisine layık. Bizler hizmet insanıyız, halkımızı seviyoruz, halkımıza duyduğumuz sevgiyi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. Şu anda Bursa’da 30 sosyal tesisimiz var, 21’i BURFAŞ tarafından işletiliyor. Kestel’in buluşma noktası olacak olan Kestel Sosyal Tesisleri de BURFAŞ tarafından işletilecek. Bizim hedefimiz, huzur kenti Kestel ve huzur kenti Bursa’yı oluşturmaktır” dedi.

“BURSA’NIN YILDIZI DOĞUDAN PARLAYACAK”

Kestel’in öne çıkan bir ilçe olduğuna işaret eden Başkan Altepe, “Kestel’in bu dönemde yıldızı parlıyor. Türkiye ve Bursa gibi Kestel de her alanda değişiyor, gelişiyor. Kestel’in altyapısından, bölgenin tüm ihtiyaçlarına, yüzme havuzlarından spor salonlarına kadar her alanda hizmetlerimizi Kestel’e ulaştırıyoruz. Bursa’nın yıldızı doğudan parlayacak. Batıda böyle sosyal tesis yok” şeklinde konuştu.

“KESTEL’E HİZMETE HEYECAN DUYUYORUZ”
Başkan Altepe, bir ay içinde Kestel’e ulaşımın daha da rahatlayacağını belirterek, “Bursa’ya 31 km mesafedeki metropolitan ilçe Kestel’in yıldızı parlıyor. Yollar, köprüler, otobanlara ulaşım rahatlıyor. İşin zoru bitti azı kaldı. Bursa ve Kestel ile ilgili düşündüğümüz çok iş var. Bursa olarak Avrupa şehirlerini geçmeye çalışıyoruz. Bir yandan şehir merkezi bir yandan da ilçelerde her alanda artık Büyükşehir var” diye konuştu. Altepe, hizmetlerini hayata geçirirken büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekleyerek, “Kestel için büyük heyecan duyuyoruz. Kestel Belediyesi’nce 6 milyon TL’ye yapılan güzel bir tesisi açıyoruz. Bu tesis, hem gençler, hem kadınlar, hem de çocuklar ve yaşlılar için güzel bir tesis. Burası cıvıl cıvıl olsun, isteğimiz odur. İşi yapmak yetmiyor, değerlendirmek de lazım. Bu tesiste Kestelli vatandaşlarımız en kaliteli hizmeti en uygun şekilde bulabilecek. Herkes istediği saatte gelip buradan güvenle yararlanabilecek” dedi.
Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise Kestel’de imza atılan hizmetlerle ilgili heyecanını ifade etti.
Uludağ Mehteran Takımı’nın marşlarıyla renklenen törende konuşmaların ardından, Başkan Altepe, protokol üyeleriyle birlikte Kestel Sosyal Tesisleri’ni hizmete açarak tesisi gezdi. AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı açılış törenine Kestelli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.