Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da vatandaşların kaldırım isyanı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde kaldırım işgali yapan sorumsuz sürücüler vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da vatandaşların kaldırım isyanı

Haber: Burhan KAYA

Edinilen bilgiye göre Yıldırım’da bazı sokakların sürücüler tarafından kaldırımların rastgele kullanması vatandaşlara zor anlar yaşattığı bildirildi. İlçe halkının park edilen araçlar yüzünden kaldırımları kullanamadıklarını, bu duruma Yıldırım Belediyesi ve  özellikle de Büyükşehir Belediyesi’nin duruma el atmasını isteniyor.

Gelen bilgiler arasında Yıldırım’da Sakaldöken Caddesi ve Setbaşı’ndan Namazgah yokuşuna kadar olan  kaldırımların araçların park edilmesi nedeniyle kullanamadıkları görülüyor.

Bursa Haber ihbar hattına ulaşan mahalleli, “sokaklarda yürüyemez hale geldik. Aracını park edip akşama kadar buraları işgal edenler var. İnsanlar için olan bu kaldırımları kullanmak istiyoruz” dedi.

Yıldırım’da bazı sokaklarda bu görüntülerin çok olduğunu dile getiren başka bir mahalle sakini ise şu sözlerle duruma tepki gösterdi.

“Mahallemizin kaldırımlarını otopark olarak kullanmasını istemiyoruz. Çoluk çocuğumuzla güven içinde biz kullanmak istiyoruz” dedi

Son olarak, “ yetkililerden bu durumu görmelerini isteyen vatandaşlar kaldırım işgaline dur demelerini talep ediyoruz” diyerek seslerinin duyurulmasını istiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.