Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da çelik kasa hırsızlığı

Bursa’da bir iş yerine giren kar maskeli 3 kişi, içerisinde 37 bin lira bulunan çelik kasa ile 10 bin lira değerindeki kablolarla kayıplara karıştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2014 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2014 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da çelik kasa hırsızlığı

Olay Bursa’nın Gürsu ilçesi Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yıldır kardeşleri ile birlikte elektrik malzemesi satan Mehmet Çoruh, sabah saatlerinde dükkana geldiğinde kapının açık ve içerisinin dağınık olduğunu gördü. Bu durumun üzerine Çoruh, polise haber verdi. Polis ekipleri, iş yerinde incelemelerde bulundu.

İş yerinin kameralarına yansıyan görüntüler de ise sabaha karşı 3 kişi tornavida ile kapıyı açıp içeri giriyor. İçeride bulunan çelik kasayı tornavida ve ellerindeki malzemelerle açmaya çalışan hırsızlar başarılı olamadı. Bunun üzerine harekete geçen hırsızlar, kasayı kucaklayarak dışarı çıkarttı. Yoldan geçen araçları gören hırsızlar, yere yatarak saklandı. Ayrıca içeriden aldıkları kabloları kucaklayan hırsızlar, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaşanan olay karşısında ne yapacağını şaşıran ve maddi zararının büyük olduğunu ifade eden Yasin Çoruh, "İçeriye girdiğimizde dağınık olduğunu gördük ve polise haber verdik. Onlarda çalışmalar yaptılar. Güvenlik kameralarını incelediğimizde maskeli 3 kişi geliyor ve tornavida ile kapıyı açıyor. Daha sonra içeriden yaklaşık 10 bin lira değerindeki kabloları alıyorlar. Ayrıca çelik kasayı da almışlar. Onun içinde de 37 bin lira vardı. Yaklaşık 50 bin lira civarında zararımız var" dedi.

Polis ekipleri, hırsızları yakalayabilmek için tahkikat başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.