Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa ve Kosova basınından işbirliği

Dizdar Tekstil ve Dibay Medya yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar, Kosova’nın RTV 21 televizyonundan Bahtir Cakoli’nin sorularını yanıtladı. Kosova Üsküp Türkleri Derneği Başkanı Recep Gündüz ile birlikte kendisini ziyaret eden RTV 21 heyetini ağırlayan Dizdar, medya kuruluşları arası işbirliğinin de sinyalini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2014 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2014 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa ve Kosova basınından işbirliği
Kosova’nın 6. bağımsızlık yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Bursa’da öncü görev üstlenen Kosova Üsküp Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Bursa’yı Kosova ile buluşturmaya devam ediyor.
Kosova’nın RTV 21 televizyonu temsilcileri ile birlikte Dizdar Tekstil ve Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar’ı ziyaret eden Dernek Başkanı Recep Gündüz, iki ülkenin halklarının akrabalıktan ziyade, birbirleriyle kardeş olduklarını vurguladı.
RTV 21’den Editör Bahtir Cakoli’nin Türkiye - Kosova ilişkileri hakkındaki sorularını, Kushtrim Kqiku’nun kamerası önünde yanıtlayan Dibay Medya Yönetim Kurulu Başkanı Dizdar, Kosova’da uzun yıllardır devam eden asimilasyon politikalarına rağmen her iki ülkenin de birbiriyle olan kültürel bağlarının kopmadığını ve her geçen gün daha da kuvvetlendiğini vurguladı.
İki ülke arasındaki ticari ilişkilerin önemine dikkat çeken Dizdar, medya kuruluşları arasında da işbirliği sinyali verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.