Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın: ‘Sorumluluğumuz büyük’

Balıkesir Havran Kaymakamlığı’ndan Bursa vali yardımcılığına atanan Şeref Aydın, Bursa’da görev yapmaktan memnun olduğunu söyleyerek, “Sorumluluklarımız arttı. Millete hizmet yolunda mücadelemiz her zaman sürecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2020 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2020 00:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın: ‘Sorumluluğumuz büyük’

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

Bursa Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Ekinci, Bursahaber.com yöneticisi ve köşe yazarı Burhan Kaya, yine gazetemizde köşe yazarlığı yapan Akın Karakız, Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ORTAK AKIL VURGUSU

Bursa gibi büyük bir şehirde görev yapmanın hem zor hem de avantajlı olduğunu belirten Aydın, böyle büyük bir şehirde görev yapacağı için mutlu olduğunu ve bu süreçte bütün kurumlarla ortak akıl çerçevesinde çalışmak istediklerini ifade etti.

SORUMLULUK BÜYÜK

Başka görevlerinin yanında üç önemli kurumdan sorumlu olduğunu söyleyen Aydın, şunları söyledi: “Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı, Bursa AFAD ve Bursa Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nden sorumluyum. Milletimize karşı büyük sorumluluk içindeyiz. Layık olmaya ve görevimizi en iyi şekilde sürmeye çalışacağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.