Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Kitap Fuarı'nı 293 bin kişi ziyaret etti

Bursa Kitap Fuarı’nı 293 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2014 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2014 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Kitap Fuarı'nı 293 bin kişi ziyaret etti
 Tüyap Bursa Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, Burs İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi iş birliğiyle düzenlediği 12. Bursa Kitap ve Eğitim Fuarı sona erdi. Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuarı 293 bin kişi ziyareti etti.

Bursa’da “kitap baharı” estiren fuara, 280 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı. Fuarın ziyarete açık olduğu dokuz gün süresince söyleşi, panel, şiir matinesi, okuma saatleri gibi 80 kültür faaliyeti ve imza günlerinde 500 yazar okurlarıyla buluştu.



Bursa Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak 10 yıldır düzenli olarak 2 kat büyüme ile ziyarete açılan ve ilgiyle takip edilen Bursa Eğitim Fuarı, üniversitelerden meslek yüksek okullarına, özel ve kamuya ait eğitim kurumlarından anaokullarına, dil kurslarından eğitim araç gereç firmalarına kadar geniş konseptiyle dikkat çekti. 190’a yakın temel eğitim, orta öğretim, mesleki ve teknik öğretim ve özel öğretim veren kurumların katılımıyla Salon 1 ve 3'te hazırlanan Bursa Eğitim Fuarı ile ziyaretçiler tüm eğitim imkanları hakkında aynı anda bilgi edinme fırsatını yakaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.