Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUDO'ya 'Beyaz Zambak'

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımının yeni markası olan BUDO gemilerinin BESAŞ tarafından işletilen kantinleri de ‘Beyaz Zambak’ belgesi almaya hak kazanırken, sağlık ve hijyene verilen önem belgelenmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUDO'ya 'Beyaz Zambak'

BUDO ile Bursa - İstanbul arası deniz ulaşım seferlerini başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, yolculara ekonomik ve kaliteli hizmet sunumu için gemilerin kantin işletmesini de BESAŞ’a vermişti. BUDO kantinlerinin işletmesini üstlenen ve 10 personel ile haftanın yedi günü hizmet sunan BESAŞ, misyonu gereği sağlık ve hijyene verilen önemi belgelemek için BUDO kantinlerine de Beyaz Zambak Belgesi alımı için başvuruda bulundu. Bursa Kent Konseyi ve Sealedair İş Birimi Diversey’in ortaklaşa yürüttüğü Beyaz Zambak Projesi kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda BUDO kantinlerine Beyaz Zambak Belgesi verilmesi uygun görüldü. Bu belge ile BESAŞ, tüketici sağlığına verdiği önemi de belgelemiş oldu.
BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Türkiye’de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında ürün ve hizmet kalitesiyle tanınan örnek bir firma olma yolunda Beyaz Zambak Belgesi’nin önemli bir kilometre taşı oluşturduğunu söyledi. Tüketici sağlığı ve memnuniyetinin BESAŞ’ın hizmet felsefesinin iki temel dayanağını oluşturduğunu ifade eden Bektaş, “BESAŞ olarak öncelikli amacımız, sağlıklı, ekonomik ve kaliteli hizmet anlayışını Bursalı halkımıza ulaştırmaktır. Bu noktada, almaya hak kazandığımız ‘Beyaz Zambak Belgesi’, tüketici sağlığına vermiş olduğumuz önemin de en açık kanıtı” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.