Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO üyeleri CeBIT'i mercek altına aldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri, Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen “CeBIT 2014” Uluslararası Bilişim Teknolojileri Fuarı’na çıkarma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2014 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2014 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO üyeleri CeBIT'i mercek altına aldı
 Dijital sanayinin uluslararası alanda en fazla bilinen ve talep gören fuarı olan Cebit Fuarı’na katılan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, “BTSO organizasyonuyla 16 firma, Cebit 2014 Fuarı’na katılım sağladı. Bilişim dünyasının fuarı Cebit 2014’te 70’ten fazla ülkeden 3 bin 500’den fazla şirket yer aldı. Burada, donanım, yazılım ve hizmet sektöründe meydan gelen en son gelişmeleri yakından takip etme imkanını yakaladık. Fuarı 300 binden fazla kişi ziyaret etti. Firmalarımız burada iş bağlantıları kurma olanağını yakaladılar, sektörün yeniliklerini yerinde görme fırsatını elde ettiler” dedi.
Türkiye’nin Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay ve Ticaret Ataşesi M. Kudret Ceran ile bir araya geldiklerini de belirten Duran, Bursa ekonomisi, Bursa’daki bilişim sektörü hakkında bilgilendirmelerde ve Almanya’daki iş fırsatları hakkında fikir alışverişlerinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.



BTSO’DAN BURSA’YA BİLİŞİM FUARI PROJESİ

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran BTSO olarak Bursa’ya bilişim fuarı kazandırmak istediklrini belirterek “Önümüzdeki yıl Almanya Cebit Fuarı’na büyük bir stand açarak BTSO bilişim firmalarımızın kendilerini tanıtmaları için imkan sağlamak istiyoruz. Böylelikle hem Türkiye’nin hem de Bursa’nın tanıtımına da katkı sağlamak istiyoruz. Almanya’da Cebit Fuar organizasyonunu yapan firma ile önemli bir görüşme yaptık. Türkiye’de yazılım fuarı düzenlemek istediklerini ögrendik. BTSO olarak uluslararası fuar organizasyonuna talip olduğumuzu bildirdik. Bu konuda temaslarımızı sürdüreceğiz. Bursa’ya uluslararası önemli bir fuar organizasyonunu kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.