Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP'nin Yenişehir adayı Arif Yolaçıcı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yenişehir belediye başkan adayı Arif Yolaçıcı ve meclis üyesi adayı H. Hüseyin Çiçek, esnaf ziyaretleri ile bölgenin nabzını tutmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2014 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2014 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP'nin Yenişehir adayı Arif Yolaçıcı
 Seçim çalışmaları kapsamında esnafın meselelerini dinleyen belediye başkan adayı Arif Yolaçıcı, esnaflara alternafin Büyük Birlik Partisi olduğunu ifade etti. Esnafın samimiyetinden ve teveccühünden son derece memnun olduklarını belirten BBP Yenişehir belediye başkan adayı Arif Yolaçıcı, “Halkımızın bu teveccühünün sandıkta kendisini göstermesi halinde, yepyeni bir yerel yönetim anlayışı ile ülkemiz tanışacak” dedi.



Göreve geldiklerinde ilçede istişare meclisi kuracaklarının altını çizen Arif Yolaçıcı, “Tamamen milletimizin içinden çıkan temsilcilerle oluşturulacak mecliste, her mahalleden 5, her köyden 3 kişi bulunacak. Yenişehir’in ihtiyacı olan bir hizmetin ve proje bu mecliste istişare edilmeden belediye meclisine gelmeyecek. Kent konseyleri tamamen göstermece. İlçenin gerçek temsili halkın içinden çıkan sade vatandaşlarla olacaktır” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.