Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batı Trakyalı avukatlar bir araya geldi

Bursa-Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi, Avukatlar Günü vesilesiyle Bursa’da yaşayan Batı Trakyalı avukatlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batı Trakyalı avukatlar bir araya geldi

BTTDD Bursa Şubesi tarafından Sümbüllü Bahçe Konağı’nda gerçekleştirilen organizasyona BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa’da yaşayan Batı Trakyalı avukatlar katıldı. Avukatlık mesleğinin önemine değinen ve bütün katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek başlayan BTTDD Bursa Şube Başkanı Şükrü Köse, Batı Trakyalı avukatların, Batı Trakya’ya karşı yardımlaşma ve dayanışma içinde olmaya ve derneklerinin faaliyetlerinde aktif rol almaya davet etti.

BTTDD Bursa Şubesi eski başkanlarından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, "Bizler, Batı Trakyalı olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Osmangazi Belediyesi olarak, şehrimizin kalkınması, güzelleşmesi ve halkımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına sayısız faaliyetlere imza attık. Umuyorum, bu toplantı sonrası Batı Trakyalı avukatlarımız da derneğimizle olan ilişkilerini güçlendirir ve hep birlikte oluruz" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.