Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanlar yeni yıldan umutlu!

İş dünyası, siyasi parti İl ve İlçe başkanları Bursa Haber gazetesine 2023’e dair beklenti ve yeni yıl mesajlarını iletti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkanlar yeni yıldan umutlu!

HABER: Yasemin DÜZDAĞ

2023’ün seçim yılı olduğu vurgusu yapan Başkanlar, partilerinin çalışmalarından, ülke ekonomisinin seyrine ve 2023’ün Türkiye için ihracat yılı olacağına dair birçok açıklamalarda bulundular.

YUNUS AYDIN / 2023 Üretim ve İhracat yılı olacak

Yeni yıl; ülkemize, vatandaşlarımıza ve sanayicilerimize iyi bir gelecek ve güzel yatırımların olacağı üretimlerin önünün açılacağı bir yıl olacak. Ülkemizde özellikle 2022’nin son dönemlerinde dolaşan kara bulutların kazaların olumsuzlukların olmamasını diliyorum. İş dünyası özellikle dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından gözlemleyerek uygulama konusunda da yakından takipteler. Ülkemizin tek kurtuluşu var, üretim ve ihracat.  İş dünyası da bu konuda ihracat rakamlarının yükselmesi, yeni rekorların kırılması için çalışmalar yapıyor. İhracat rakamlarının yükselmesi yeni yatırım alanları ve istihdam alanları sağlamak demek. Cumhuriyetimizin 100. Yılında her şeyin güzel olmasını umut ediyor ve zirveyi göreceğimize inanıyorum.

TURGUT ÖZKAN /2023 seçim yılı

2023 yılı seçim yılı. CHP olarak Bursa’da ve ülke genelinde yaptığımız çalışmalarımızla 1. Parti olarak en çok milletvekilini çıkaracağız. Seçime hazırız ve çalışmalarımızı tamamladık. Gelecek seçimlerde yeni bir iktidar doğacak. Bursa’mızın güzelleşmesi, insanlarımızın refaha kavuşması bizim en büyük dileğimiz ve elimizden geleni yapacağız. Buna ilişkin çözümlerimizi tamamladık. Seçim döneminde bunu halkımızla paylaşacağız.

İSKAN AKIN  / Dertlere Deva olmaya geliyoruz

Büyük ekonomik buhranlarla ve sıkıntılarla geçirdiğimiz 2022 yılını geride bıraktık. Cumhuriyetimizin 100'ncü yılı olan 2023 yılının; umudun yeniden var olduğu, sıkıntıların son bulduğu, eşitliğin toplumsal boyutta sağlandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bursa başta olmak üzere Türkiye genelinde Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan öncülüğünde Deva Partisi olarak her vatandaşımıza deva olmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'ın öncülüğünde ve uzman kadrolarımızla beraber hazırlanan 22 eylem planımız ile toplumun dertlerine deva olmaya hazırız. Şehrimizin ve ülkemizin sıkıntılarını, sorunlarını biliyoruz. Çözümlerimiz hazır. Deva Partisi hazır. Sayın Ali Babacan ve liderliğindeki DEVA Partisi olarak, 2023 yılının 85 milyon vatandaşımıza sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Vatandaşlarımız unutmasınlar ki, 2023 yılı Deva yılı olacak.

LEVENT ÖNCÜ / Emek ve özgürlüğün yılı

2022 yılı; vatandaşlarımızın kendini özgürce ifade edebildiği bir ortam bulamadığı, gençlerimizin bir çoğunun yurt dışı hayali kurarak memleketi terk etmek zorunda kaldığı, işçimizin ve esnafımızın emeğinin karşılığını alamadığı bir yıl oldu. 2023 yılında bu zorlukların geride kalacağını düşünüyor ve umut ediyoruz. 2023 yılında şehit haberlerinin olmadığı, faili meçhul cinayetlerin ülkemizde yaşanmadığı ve yaşanmış olan faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Kurmuş olduğumuz millet ittifakının 6’lı masa etrafındaki liderlerimizin tespit ettiği Cumhurbaşkanı’nın 13. Cumhurbaşkanı olacağına inandığımız bir yıl. 2023 yılında tüm Türkiye’nin, vatandaşlarımızın emeğinin hakkını aldığı, kendilerini özgür hissettikleri, gençlerimizin memleketine hizmet ettiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.

FIRAT YILMAZ  / Genel seçimler Türkiye’nin 2. Kurtuluş Savaşı olacak.

2022 yılını uğurlayıp 2023 yılına adım attığımız bugünlerde Türkiye'nin daha adil, daha refah,demokratik ve hukuk devleti olarak yönetilmesi adına yürüttüğümüz çalışmaları Nilüfer tabanlı olarak yürütmeye gayret gösteriyoruz.Nilüfer'de yükselen oylarımızın Bursa'ya örnek teşkil etmesi en büyük hedefimiz.2023 yılında insanlarımızın daha hak edilebilir bir Türkiye'de yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Hem ekonomik hem siyasi istikrarsızlık anlamında Türkiye'nin geleceği için kaygılarımız çok yüksek. Bu durumu giderip bertaraf etmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtmaya devam edeceğiz.İnsanlarımız artık temel besin maddelerine ulaşmakta dahi güçlük çekiyor.Türkiye'nin bu kötü gidişatına farkındalık yaratabilmek adına CHP Nilüfer İlçe örgütü olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi çeşitli dayanışma kampanyalarımızla birlikte halkımızın karşısında olacağız.Haziran ayında yapılacak seçimleri Türkiye'nin 2. bir Kurtuluş Savaşı olarak değerlendiriyoruz.Genel seçimlerde 6'lı masanın yürütmüş olduğu çalışmaların yerel yansımalarını siyasi partilerin ilçe teşkilatlarıyla çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. 21 yıldır yaşamız olduğumuz bu karanlık düzeni bir an önce değişmesi gerektiğine inanıyor ve 2023 yılının ilk yarısında Türkiye'nin hak ettiği bir sisteme kavuşacağına inanıyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.