Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arif Bayrak'a Mudanyalı kadınlardan destek

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Avukat Arif Bayrak, bugün gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda ilçedeki kadınlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2014 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arif Bayrak'a Mudanyalı kadınlardan destek
Güzelyalı Yat Limanı’ndaki Ortam Kafe’de düzenlenen toplantıda Mudanyalı kadınlar, Arif Bayrak’a seçim çalışmalarında destek vermek için buluştu. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ün de eşi Meliha Aktürk ile birlikte katıldığı toplantıda beraberlik mesajları verildi. Yaklaşık 1000 kadının katıldığı toplantıda vatandaşlarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Arif Bayrak, yaptığı konuşmada, "Beni bir evladınız ve bir kardeşiniz olarak bilin. Bizler, Mudanya’ya ve siz değerli bayanlarımıza hizmet etmek için varız. Sizlerin, çocuklarınızın ve Mudanya’nın geleceği için hep beraber durmadan usanmadan gece gündüz çalışacağız. Şahsıma verdiğiniz bu büyük destek için sizlere teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.



Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk de yaptığı konuşmada, organizasyondan dolayı Mudanyalı kadınlara teşekkür ederek, "Sizlerin çocuğu olan, sizlerin kardeşi olan, bazılarının da ağabeyi olan ve Mudanya’nın her kesimi tarafından sevilen Mudanya Belediye Başkan Adayımız Arif Bayrak’a Hizmet Bayrağı’nı kadınlar olarak teslim edeceğinize inanıyorum. Ailesiyle, çevresiyle, beyefendi kişiliğiyle, çalışkanlığı ve gençliğiyle inanıyorum ki, Arif Bayrak kardeşimiz Mudanya’yı hizmetler konusunda daha ileriye götürecektir" diye konuştu.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.