Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ankara, Bursa esnafının yanında

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ekonomiyi derinden etkilediğini ifade ederek, “ Hep birlikte bu zor günleri atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 23:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2021 02:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara, Bursa esnafının yanında

HABER: ÖMER KÜÇÜKKAYA

Erkan: "Sorun ve Çözüm önerileriniz için Bursa’dayız"

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ekonomiyi derinden etkilediğini ifade ederek, “ Hep birlikte bu zor günleri atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan Bursa’da çeşitli temaslarda bulundu. Erkan ziyaretlerine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği 7'nci Bölge Başkanı Bahri Şarlı'yı ziyaret ile başladı.  Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği 7'nci Bölge Başkanı Bahri Şarlı'ya ziyareti esnasında Bursa İl Ticaret Müdürü İsmail Aslan, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (BESOB) Başkan Vekili Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Fahrettin Bilgit, Ahmet Saldız Nilüfer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı, İrfan Derici Uludağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı, İsmail Günenç 2 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı, Vedat Bayram Aydın Yeşil Nilüfer Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı, Ferhat Daysalı Ertuğrulgazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı ile Ali Özkan İlhan Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı eşlik ettiler.

BAKAN’DAN BURSA’YA SELAM

Genel Müdür Necmettin Erkan, Kooperatif türleri içinde en başarılı olan Kooperatiflerin Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin olduklarını, Bursa’daki Esnaf Kefalet Kooperatiflerinin fevkalade başarılı hizmetler verdiklerini ifade ederek Bahri Şarlı’yı kutlayarak, “Sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın selamlarını sizlere getirdim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, tüm Bakanlarımız, kurum ve kuruluşlarımız ile bu zor günleri aşmak için çalışıyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın bu süreçteki büyük fedakarlıklarını görmezden gelmemiz imkansız" şeklinde konuştu.

HÜKÜMETE GÜVEN TAM 

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Bursa ziyaretlerine BESOB ile devam etti. Bursa Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Arif Tak'ı ziyaret eden Genel Müdür Necmettin Erkan Bursa'da Oda Başkanları ile de görüştü.  Bursa İl Ticaret Müdürü İsmail Aslan'ın da eşlik ettiği Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ziyaretinde Oda Başkanları dertlerini açıkladı. Bakanlık olarak Esnaf ve Sanatkarlar ile Oda Başkanlarının sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını ifade eden Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, "Koronavirüs ile mücadele de hep birlikte Türkiye olarak ayakta duruyoruz. Sorunlarımız ortak, çözümleri de birlikte belirleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

ÇARŞI ESNAFINI DİNLEDİ

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Bursa ziyaretleri kapsamında Tuzpazarı ve Uzun Çarşı Esnafı ile görüştü. Çarşı esnafları ile birebir ilgilenen Erkan, "Türkiye tüm yükleri kaldıracak güçtedir. Ahi ve esnaflarımız ile bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Sayın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın da sizlere selamlarını getirdim" dedi.  Esnaf ve Sanatkârların Türkiye’ye güveninin tam olduğunu ifade eden Necmettin Erkan, bu zorlukları birlikte aşacağız” dedi.

MARMARABİRLİK'E ZİYARET

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ın Bursa ziyaretlerinin son durağı Marmarabirlik oldu.  Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ve Genel Müdür İsmail Acar, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.