Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Özal: ‘Herkese eşit mesafede olacağım’

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, 7 partiden oluşan Türkiye ittifakı Cumhurbaşkanlığı adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Bursa Haber’e konuşan Özal, “Türkiye’nin mutlaka Batı dünyasıyla ilişkilerini düzeltmesi lazım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 23:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Özal: ‘Herkese eşit mesafede olacağım’

HABER: GÜNAY BARIŞ

Yeşilköy’de bir otelde gerçekleştirilen lansmanda 7 partinin Genel Başkanlarının ortak kararıyla büyük bir coşku ve ümitle Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı. Herkese eşit mesafede bir Cumhurbaşkanı olacağını belirten Özal, ayrıştırıcı değil birleştirici bir dil kullanacaklarını ifade etti. Özal, depremin ülkemizde yaratmış olduğu negatifliği bu topraklarda bitmeyen maneviyatla yine daha da güçlenerek atlatılacağının altını çizdi.

‘RADİKAL KARARLAR ALINMADI’

Bursa Haber’in uzatmış olduğu mikrofona konuşan Özal, “Şu anda ekonomi büyük bir sorundur. Çözülmesi için radikal kararlar alınması lazım. Radikal kararlar maalesef daha alınamadı Türkiye’de. İkinci en büyük sorun dış siyasette, Türkiye’nin mutlaka Batı dünyasıyla Doğu dünyasıyla olduğu kadar ilişkilerini düzeltmesi lazım. Türkiye dünyanın merkezinde bir ülkedir. Her zaman bizi rahatsız etmek isteyenler olacak yumuşak karınlarımızdan vururlar bizi. Onları bizim yok etmemiz lazım” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.