Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

70 yıllık gelenek “ARTI HABER TV” ile taçlanıyor

Bursa basınında 70 yıllık yerel gazetecilik geleneğinin temsilcisi "Bursa Haber" gazetesi, bünyesindeki dergiler, haftalık gazete, radyo ve web tv'den oluşan yayın çeşitliliğini ARTI HABER TV kanalı ile dijital dünyaya da taşıyor ve medya grubuna dönüşüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
70 yıllık gelenek “ARTI HABER TV” ile taçlanıyor

Türksat üzerinden yayın yapacak ve çeşitli platformlarda da yayınını Bursa dışındaki geniş kitlelere de ulaştıracak olan ARTI HABER TV'nin bürokratik işlemleri tamamlanma aşamasına geldi.

Önümüzdeki çok kısa bir gelecekte test yayınına başlayacak olan ARTI HABER TV, Bursa'nın sesini Türkiye'nin yanı sıra Türksat uydusunun verici kapsamındaki tüm ülkelere de ulaştıracak.

Bursa Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar, ARTI HABER TV'nin yayına girmesiyle birlikte BURSA HABER'in tarihi bir adım daha atmış olacağını belirtertti.

Dizdar, "2007'den buyana belli bir program çerçevesinde BURSA HABER'i hep büyüttük. Yayın grubumuza son halka da ARTI HABER TV ile eklenecek. Mutluyuz, gururluyuz" diye konuştu.

YAYIN ÇEŞİTLİLİĞİMİZ

Grubumuzda "Bursa Haber" gazetesinin yanı sıra "Highlife", "Konforum", "Gündem 16" ve "Bursa Time" dergileri ile haftalık “Gazete Avrupa” halen yayında… Son dönemde "Konforum" dergisi de grubumuza katıldı, "Highlife" dergisi ulusal dağıtım düzlemine taşınarak önemli bir hamle yapıldı. "Gündem 16" ve "Bursa Time" dergilerine de süreklilik kazandırıldı.

Dergilerimizle birlikte tüm yayınlarımız için web sitelerimiz hazırlandı. Sitelerimiz yayında…

BURSA HABER.COM

Bursa Haber Medya Grubu'nun amiral gemisi "Bursa Haber" gazetesinin web sitesi BURSAHABER.COM sürekli güncellenen haberleri ve yayın çizgisiyle kendine özel bir yer edindi. Ayrıca, Bursa Haber’i bir yerel gazete olarak okurun da tatmin edici bulacağı bir yayın çizgisinde sürekli kılma çabasındayız. Buna ilave olarak, renkli sayfa sayısını artırma -hatta yakın geleceğe dönük-  bir de günlük magazin eki çıkarma planlarımız var.

GOOGLE ANALYTICS VERİLERİ

Bursahaber.com okunma oranları…

Üstteki tablo, günlük okunan SAYFA sayılarını (ortalama günlük 120.000 sayfa)

Alttaki tablo ise günlük TEKİL girişleri (ortalama günlük 40.000-50.000 tekil giriş) gösteriyor. Bu sayılar her geçen gün artıyor.

SOSYAL MEDYADA BURSA HABER

Sosyal medya, çağımızın olmazsa olmazı haline dönüştü. Web sitemizde yer alan her haber, Facebook’tan okurlarımıza duyuruluyor. Facebook’ta 540.000’in üzerinde beğeni almış BURSA HABER sayfası, haberleri büyük bir kitleye ulaştırıyor.

Bursa Haber’in Twitter hesabı ise sayısı 88.000’e ulaşan okur kitlesi tarafından takip ediliyor.

Kısa vadeli hedefimiz tek bir tuşa basarak, aynı anda 1.000.000 Bursalı okura ulaşmak...

MEDYA UYGULAMALARI

Bursa Haber Medya Grubu’na bağlı yayınları, Android ya da IOS yazılımlarıyla düzenlemiş, cep telefonu, tablet uygulamaları yayında… Tek tıkla bursahaber.com, highlife.com.tr  haberlerini cep telefonu ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

BURSA HABER WEB TV
İnternette www.bursahaber.TV adresinden yayın yapan Bursa Haber TV halen yayında. Web TV statüsünde, 24 saat yayında olan Bursa Haber TV izleyenleri, geçmiş programları da bir tıkla izleme olanağına sahip… Bursa Haber Web TV önümüzdeki dönemde ARTI HABER TV ile entegre olarak yayınını sürdürecek. ARTI HABER TV'deki programlar servere yüklendikten sonra, arzu edilen herhangi bir zamanda Bursa Haber Web TV'den de izlenebilecek.

Her geçen gün büyüyen,  kurumsallaşma yolunda her geçen gün yeni ve büyük adımlar atılan bu organizasyonda omuz omuza olmaktan dolayı mutluyuz…

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.