Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'30 Mart seçimleri geleceğimizi belirleyecek'

İhsaniye pazar yerinde vatandaşlarla buluşan Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Bozbey, “30 Mart seçimleri geleceğimizi belirleyecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2014 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2014 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'30 Mart seçimleri geleceğimizi belirleyecek'
Nilüfer Belediye Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Bozbey, İhsaniye Pazarı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, esnafın sıkıntılarını dinledi. Bozbey’e CHP Bursa Milletvekili Aykan Aydemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı ve Meclis Üye adayı Adil Kayaoğlu, meclis üye adayları, muhtarlar ve kalabalık bir heyet eşlik etti. Vatandaşların elini tek tek sıkan ve sohbet eden Bozbey “30 Mart’ta yapılacak seçim geleceğimizi belirleyecek. Sadece bizim değil çocuklarımızın da, torunlarımızın da geleceğini belirleyecek” dedi.
Başkan Bozbey İhsaniye pazarı esnafı ile de konuştu. Esnafın pazar alanının üstünün kapatılması yönündeki isteğini dinleyen Bozbey, bu konudaki sorumluğun Pazarcılar Odası’nda olmasına rağmen 1.5 ay içinde talebin karşılanacağını söyledi. Bozbey, esnafa “Kısa sürede pazar alanının üstünü kapatacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.