Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burkay, "Ortak değerimiz Bursaspor"

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2020 00:00

Kentin en güçlü markası Bursa Ticaret ve Sanayi Odası yine kent adına tüm gövdesini yükün altına koydu. Eleştirilerin tamamını 'Bursa halkının Bursaspor sevgisi' olarak yorumlayan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, yine adam gibi dik duruşunu ve yüreğini konuşturdu. Bursa için oluşturulan platformda Bursa Valisi Yakup Canbolat'ı, Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nu ve Bursaspor Başkanı Mesut Mestan'ı buluşturan koca yürekli adam, takıma 21 milyon 600 bin Türk Lirası değerinde destek oluşturmayı hedefliyor. Bursaspor adına ilk öncü adımları Ak Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak'ın attığını hatırlarsak eğer, Burkay'ın attığı bu güçlü adım fazlasıyla değerli.

 

Bursaspor için kentin İş ve Sanayi Dünyası böylesine azimle çalışırken birilerinin 'yan gel yat Osman burası bizim bostan' mantığında ki oturduğu yerden eleştirilerini de elbette kabullenmek mümkün değil. Ve yine birilerinin çamur attığı süreç aslında çamura düşürülmek istenilen Bursa'nın şerefi Bursaspor'dan başkası değil. BTSO Başkanı Burkay'ın, "birileri Bursaspor'u kullanarak menfaat elde etmek istiyor. Şahsım ve BTSO kirli bir organizasyon tarafından hedef gösterilmek isteniyor. Kimse unutmasın ki, Bursasporumuzu yeniden Süper Lig'e taşımak için hepimize büyük görevler düşüyor. 1963 sadece bir tarih değil, ortak kenetlenmenin adıdır. Bursaspor ortak değerimizdir" sözleri de bu minvalde fazlasıyla değerli…

 

Bursaspor'un 100 bin forma 10 milyon TL, İlçe Belediyelerin 80 bin forma, BESOB'un 20 bin forma ile destek vereceği kampanya için taraftara da çağrıda bulunan Burkay, "Bursaspor taraftarımızın da 16 bin forma desteği ile kampanyaya katılım göstermesini bekliyoruz" dedi. Bursa Sanayi ve Ticaret Odası olarak Bursaspor alt yapısını önemsediklerini ve destekleyeceklerini ifade eden Burkay; "sevgi, eylem ve fedakarlık demektir. Her sezonda sadece kötü tezahürat nedeniyle 1 milyon TL ceza ödüyoruz" diyerek herkesi maçlarda sakin olmaya davet etti.

 

Bursaspor ile aynı yaşta olduğunu ve aynı yılda doğduğunu, yine Bursaspor kongre üyesi olduğunu ifade eden BTSO Başkanı İbrahim Burkay, 1 Haziran 2020 tarihinde Bursasporumuzun 57'nci yaşını büyük bir organizasyon ile hep beraber kutlayacağız dedi.

 

Bursa'nın en önemli markası olan Bursaspor artık dernek olarak değil şirket olarak yönetilmeli diyen Burkay, Bursaspor A.Ş için ilk somut ifadeyi kullanmış oldu. Bursaspor hep büyüktü ve büyük kalacak diyen Başkan İbrahim Burkay, 'kişileri ve olayları tartışırken Bursa ve Bursaspor yıpranıyor' cümlesini altını çizerek söyledi.

 

 

Dündar, Osmangazi'ye sığmıyor…

 

Tarihsel açıdan değerlendirdiğimizde Bursa, Türkiye için, Osmangazi ise Bursa için her daim belirleyici konumda olmuştur. İcraatları ile Ak Parti’nin yerel seçimlerde güç kazanmasını sağlayan, kavga eden değil gönül kazanan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar artık ilçesine sığmıyor. Borçlu Belediyeler ötesinde borçsuz belediyecilik anlayışı ile Osmangazi Belediyesini üç dönemdir yöneten Başkan Mustafa Dündar, Ak Parti’nin gurur kaynağı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'da ki en doğru tercihi olan Dündar, aynı zamanda kaliteli bir gönül adamı. Sözünü mertçe söyleyen ve herşeyden öncesi gönül almasını seven kişiliği ile Mustafa Dündar, herkesin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

 

Bursa'nın en gözde projelerinden olan Panorama 1326 Fetih Müzesi sonrası Osmangazi Belediyesi yanındaki Bursa Meydanı ile yine göz dolduran Başkan Mustafa Dündar, son olarak Hamitler Mahallesine kazandırdığı hizmetlerle yine gündeme oturdu. Birileri gibi ağlayan, sızlayan, gündemi belirleme derdinde olmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın bu mütevazi kişiliği ile her daim gündem olmasını da çok görmemek lazım…

 

Yine Ak Parti teşkilatlarına bakıldığında İlçe ve Belediye arasında işbirliği en fazla olan kent Osmangazi diyebiliriz. Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile güçlü bir kent sinerjisi oluşturan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ak Parti’nin Bursa'da ki parlayan yıldızı diyebiliriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.