Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUNUN NERESİNİ DÜZELTELİM, PEREIRA ?

Yazının Giriş Tarihi: 30.11.2021 00:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.11.2021 00:09

Meşhur fıkradır; “Köyün birinde, aklı evvelin biri başlamış anlatmaya; ‘Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Yarabbi; bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş. Dua tutmuş; Hz. Davut, kızının adını Ayşe koymuş.

Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş ve ’Kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş.

Dinleyenlerden biri dayanamamış: "Yahu bunun neresini düzelteyim."

"Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil koç olacaktı!"

Sayın Pereira, hangisini düzeltelim, söyler misiniz? On bir tercihinizi mi? Kırılgan orta saha seçiminizi mi? Haftalardır, olmayacağını göre göre, “üçlü defans” inadınızı mı? İnadınızdan vazgeçer gibi yapıp, kurduğunuz dörtlü defansın yanlışlığını mı? Sahada ayak basmadık yer bırakmayan İrfan Can’ı oyundan alışınız mı? Söyler misiniz hangisini? Hangi hatanızı düzelteceksiniz? Lig, gitti gidiyor. Avrupa macerasında neyin ne olacağı hiç belli değil… Geriye kaldı Ziraat Türkiye Kupası… Bu kupada tur atlamak mı sizi tatmin edecek? Başarı ölçüsü bu mu?

Sayın Ali Koç; bahara doğru Portekiz’e uçak biletleri pahalı olur. Hazır, İzmir Adnan Menderes Havalimanındayken, kestiriverin bir Portekiz bileti… Zamanı geldi de geçiyor bile…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.