Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu tren Bursa’dan bir daha geçmez!

Yazının Giriş Tarihi: 09.03.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.03.2020 00:00

Son haftalarda büyük motivasyon kaybı yaşayan yeşil beyazlı ekibi, önünde yer alan rakipleri Hatay, BB Erzurum ve A.Demirspor’un puan kaybı bile motive edemedi.

Bursaspor bu sezon bir türlü eşik atlama maçlarını kazanamıyor. Bursaspor-İstanbulspor maçı öncesindeki tabloyu bir hatırlayalım:

Gündüz maçlarında lider Hatayspor, takipçisi BB Erzurumspor ile evinde golsüz berabere kalmış ve her iki takımda ikişer puan kaybetmiş.. Elde var 4.

Hemen ardından Adana Demirspor, deplasmanda Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kalmış ve iki puan kaybetmiş. İki puan da buradan ve eldeki puan 6 puan oldu.

Timsah Arena’daki rakip İstanbulspor. Timsah yüzde 50 ile oynasa sonuca çok rahat gider ama nerde. İlk 45 dakikada yüzde 5 bile yok. Rakip kaleye giden, orta sahayı geçen yok, yapılan orta 10’un üzerinde ama kaleye şut yok.

İkinci yarı biraz kıpırdanma ama yine pozisyon üretemiyoruz. 50.dakikada Recep Aydın’ın şutunda top kolları açık durumdaki Atchom’un eline çarpıyor ama hakem Mustafa Öğretmenoğlu ‘devam’ diyerek adeta Timsah’un kolunu kanadığını kırıyor. Çünkü duran top yada penaltı dışında Bursaspor’un gol atma ihtimali pek yok gibi görünüyor.

Sonrasında yeşil beyazlı ekibin kalesinde gördüğü gol adeta kötü bitecek gecenin habercisi gibiydi. Bu golün ardından Teknik direktör İbrahim Üzülmez sahada yokları oynayanlar listesinden Emirhan ve Traore’yi kenara aldı, Atanasov ve Ali Akman oyuna girdi. Biraz mücadele var ama yine gol yok. 80’de sakatlıktan dönen Burak Kapacak riske edilerek oyuna girdi ve top ilk ayağına geldiğinde de asistini yaparak beraberlik golüne büyük katkı koydu. Sonrasındaki baskı yine sonuç getirmedi.

Sonuç olarak yeşil beyazlı ekip maçtan önce masa üstünde duran 6 puan ile önündeki 3 puan 2’sini elinin tersi ile itti. Dün akşam Bursaspor’un hanesine belki bir puan yazıldı ama kaybedilen tam tamına 8 puan oldu.

Ligde ilk ikiye girip Süper Lige çıkacak olan bir takım bu kadar çok puan kaybetmez. Hele hele rakiplerinin kaybettiği hafta da hiç ama hiç kaybetmez.

Şimdi iki gün sonra deplasmanda Balıkesirspor maçı var. Bu moral motivasyon ile oradan nasıl bir sonuç çıkar kestirmek çok zor. 4 milyonluk Bursa’da ‘kesin kazanırız’ diyen kaç kişi çıkar bilmiyorum ama inananların sayısını çoğaltamazsak treni kaçırırız. Bu hızlı tren kaçarsa da bir daha Bursa’dan zor geçer, bunu da bilelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.