Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu takıma el freni olmayın!

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2019 00:01

Bursaspor dün akşam kendi sahasında hezimetten kurtuldu, rezillikten kurtuldu, tarihi farktan kurtuldu.

Yaklaşık 7-8 haftadır, daha doğrusu ‘tecrübeli’ dediğimiz oyuncuların tam olarak taktıma monte edilmesinden sonra bu takımın bir anda el freni çekildi. Buna Teknik direktör Yalçın Koşukavak’ta ‘kalecimiz oyunun içinde olacak, stoper gibi oynayacak’ demeçleri ile ve takımı da böyle oynatarak destek verdi. Takım yan ve geri pas rekoru kırdı geride kalan 14 haftada. Bu kadar yan ve geri pas yaparsan, kazanmak için futbol oynamazsan kazandıklarında ancak şans ile olur. Ki Bursaspor bugüne biraz da tam bu şekilde kazandı.

Selçuk kaç haftadır kötü oynuyor, kaptırdıkları ya kalemizde gol, ya penaltı oluyor ya da pozisyon oluyor. Ama kenardan müdahale yok.

Dün akşam da gördük. Penaltı pozisyonu öncesi Selçuk topu kaptırıyor ve sonucu ortada. Çağlar’ın kurtardığı pozisyonda topu kaptıran yine Selçuk.

Selçuk’tan sonra Ali Akman ve Seleznov’un oyuna girmesiyle Bursaspor, Bursaspor gibi oynamaya, yani hücum oynamaya başladı. Hücum oynayınca da neler olduğunu gördük. Bu takımı artık ‘kendisi’ gibi oynatın. Rakibe göre ‘Yok onu tutacağız, buna önlem alacağız’ laflarını bırakın. Başkaları bize önlem alsın.

Sonunda tribünler patlama noktasına geldi. ‘yalçın hoca istifa’ sloganları bunu net bir şekilde gösterdi. B:u tribünler, bu şehir kazanmaya, saldırmaya, hücum oynamaya alışkın.

Yalçın Hoca son sözüm de sana.. Ya bu takımın iplerini bırak, Büyük Bursaspor gibi oynayalım, ya da bırak öyle oynatacak birisi gelsin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.