Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu tablo sizin eseriniz

Yazının Giriş Tarihi: 02.02.2021 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 00:03

Son iki maçını deplasmanda kazanan ve dışarıda işleri yoluna koyan Bursaspor, evinde beklenmedik yenilgiyle karşılaştı. Bu sezon "Bir Vakıfköy Hikayesi" yazan Yeşil Beyazlılar, Altınordu karşısında iyi başladı ancak bu kez sonunu getiremedi. Son dönemde takımı toparlayan isimlerden Furkan ve Emirhan'ın yokluğunu fazlasıyla hisseden Timsah'ın serisi de evinde bozulmuş oldu.

Maç özellikle 40. dakikadan sonra öyle bir hal aldı ki, hiç bir sonuç sürpriz olmazdı. Bursaspor ilk bölümde atağa iyi çıktı, pozisyonlar buldu. Burak Altıparmak çok etkili oynadı, Batuhan güzel bir gole imza attı. Rahat bir galibiyet beklerken, rakibin ilk yarının son 5 dakikasında gelen baskısı maçın son bölümünde skora da yansıdı. İkinci yarının başında takımın iyilerinden Ali Akman'ın pasında Onur golü yapsa, maç bu dakikada kopmuş olacaktı. Ancak Bursaspor, özellikle sol tarafında öyle açıklar verdi ki, işler de tersine döndü. 1 puan teselli edecek derken gelen son dakika golü yenilmezlik serisini de bitirdi. Timsah bir anlamda, oyunun son bölümünde savunma ve orta sahadaki dağınık görüntüsünün faturasını ödedi.

Bu takım mevcut şartlarda elinden gelenin en iyisini yaptı. Sezon başındaki olumsuz tabloyu bir anda bambaşka bir duruma getirdi. Neticede bir seri bitti ama yarış bitmedi. Takımlar birbirine yakın ve fikstürde zorlu maçlar devam ediyor. Teknik ekip ve oyuncuların ayağa çabuk kalkması gerekiyor.

Bu takımı umutsuz bir sezonda mağlubiyete tahammülü olmayacak ve eleştirileri göğüsleyebilecek konuma siz getirdiniz. Unutmayın, mevcut şartlara rağmen saha içindeki mücadele ile özlenen günleri hatırlatan bu tablo sizin eseriniz. Giresun'da alınacak galibiyet telafiden daha fazlasını yazar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.