Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BU FUTBOLA 1 PUAN İYİ

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2021 00:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2021 00:11

Samsunspor karşısındaki oyunu ve sükseli galibiyetiyle moral bulan, rakiplerine de gözdağı veren Bursaspor'un ve Bursasporluların sevinci sadece ve sadece 3 gün sürdü. Altınordu karşısında da üstün görünen ancak pozisyona giremeyen Bursaspor'un dün de adeta tekrarını izledik.

Daha 3 gün önce mücadelesine alkış tuttuğumuz, taraftarıyla da sezonun "Geliyoruz" sloganına müthiş uyum sağlayan Timsah, en az 60 dakika 10 kişi oynayan Tuzlaspor karşısında, deyimi yerindeyse hiç bir varlık gösteremedi.

Üstüne bir de penaltı kaçırınca, oynanan (aslında oynanamayan) futbola göre 1 puan iyi puan.

ORTA SAHA AGRESİF OLMAYINCA

Maçın başında baskıyı gören Bursaspor, Emirhan'ın yokluğunu aradı. Kerem Şen gerekli agresif oyunu ortaya koyamasa da sahada elinden geleni yaptı. Rahat oyun stiliyle gelecek adına çok önemli bir kazanım olacağını düşünüyorum. Yine de orta sahanın bu tür maçlarda daha agresif olması gerekiyor.

Şunu da gördük;

Kulübeye çekilen Matavz'ın yerine onbirde başlayan Batuhan da aynı şekilde performansını yukarı çekmeli. Namıq ile olan uyumundan bu maçta eser yoktu. Kaleci Canberk, her geçen  sezon üzerine koyarak geliyor. Alkışı hak eden ender isimlerden...

Aslında;

Bursaspor için maç rakibin 10 kişi kalmasıyla başladı. Ve Timsah 60 dakikalık bu avantajı hiç kullanamadı. Timsah, hakemin doğru bir kararla önüne koyduğu altın tepsideki bu fırsatı adeta elinin tersiyle itti. Penaltı kaçınca, başta İsmail olmak üzere birçok oyuncunun da gardı düştü.

MATAVZ OLMAYINCA BOŞLUK BULAMADIK

Şaşırtıcı olan bir başka konu, bu dakikadan sonra Bursaspor'un ihtiyacı olan oyuncu tipi Matavz da üstüne 50 dakika daha kenarda bekledi. Oyuna girdikten sonra da  iş işten geçmiş, atı alan Üsküdar'ı geçmiş oldu. Timsah geçen hafta olduğu gibi, Matavz'la yapacağı bindirmelerde bulacağı boşlukları başta Namıq olmak üzere birçok oyuncusuyla değerlendirebilirdi.

Bursaspor için yıllardır konunun özeti şu;

Birçok olumsuzlukların içinden çıkıp tam ritmini buluyorsun, takım havasını, camia bütünlüğünü yakalıyorsun, ertesi hafta ayarlarınızla oynayıp aynı ritmi bulamayınca "yine yeniden hoşgeldin kaos" diyorsun. Bence, hazır sistemi bulmuş, moralinizi de tavan yapacakken ayarlarınızla bir daha oynamayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.