Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BIHTIH YA BIHTIH!

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2021 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2021 00:04

Hani şu sokak röportajlarında mikrofon uzatılan biri vardı ya hatırlar mısınız? Muhabirin sorusu üzerine, dertlerini ardı sıra anlattı, en sonunda da; “Bıhtıh ya bıhtıh” dedi kendi şivesiyle. Vallahi de billahi de öyle. Bursaspor söz konusu olduğunda herkesin aklına bu cümle gelmese de hemen hemen verilen tepki bu yönde. Vallahi de billahi de bıktık. O soğuğa rağmen hatırı sayılır bir taraftar tribündeki 12. Adam olarak görev başındaydı. Tezahüratlarıyla sahadaki timsahlara ful deste tam deste verdi. Verdi de ne oldu? Rakip İstanbulspor karşısında mağlubiyet almaktan kurtulamadı. 4-2’likbir skorla 3 puanı haneye yazdıramadı Bursaspor. 4-2 önde olmalarına rağmen İstanbulsporlu futbolculardaki hırsı bizim çocuklarda da görmek isterdim açıkçası. Ama bizim çocuklarda kondisyon namına bir şey yok maalesef. Rakiple aramızda boy, yetenek, güç ne eklersen ekle çok büyük farklar var. Dönen topla bizim kaleye gittikleri iki pozisyonu da gole çevirdiler. İki şahane gol ile 45 dakikayı kapadılar. Belki 2-2’yi yakalarsak 3-2 biz galip geliriz diye içimden geçirsem de sahadaki futbolun elverişsizliği kısa süre içinde 2 gol daha yazdırdı hanemize. 4-2’lik skor Bursaspor’u hedefinden biraz daha uzaklaştırdı, makas daha da açıldı.

Bu durumun tek suçlusu var bana göre,”Ya devler başa, ya kuzgun leşe” diye tweet atan eski yönetici. Şimdi mutludur eminim Bursaspor’un bu durumunda. Haydi yeniden tweetlerini sırala ardı ardına. O günden beri işler bir türlü rast gitmedi. Camianın içindeki kaos bitmediği gibi artarak devam ediyor. Gerilim sürüyor, kim kime ne dedi neler söyledi tweetırdan an be an takip etmek mümkün. Bu işler böyle olmaz, olmaz elbette ama yapacak daha iyi biri de çıkmadı. Kaos olduğu sürece Bursaspor bu ligden bir üst lige asla çıkamaz. Bu bir, bir daha iki. Huzura ihtiyacı var bu takımın. Sürekli entrikalar, saçma sapan açıklamalar olduğu sürece bizim bir alt lige düşmemiz de olasılıklar arasında.

İki de bir de “koskoca Bursaspor” açıklamaları yapılıyor. Evet Bursaspor 2010’da şampiyonluk apoletini takarak bunu tescilledi. Fakat gelinen noktada koskocalığı falan kalmadı. Bununla yüzleşmenin tam sırası. Bursaspor camiası “koskoca” ya da “büyük” bir camia olsaydı şu anda birinci ligde “boynu bükükler” adlı sinema filminin başrolü olmazdı. Bu bir bir daha iki. Bursaspor yalnız, Bursaspor’un boynu bükük. Ya huzuru tesis edersiniz süper lige güle oynaya çıkarız, ya da kaos pompalamaya devam edersiniz bir alt ligde yola devam ederiz. Seçim sizin. Ya herro ya da merro.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.