Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benim oyum Erdoğan'a…

Yazının Giriş Tarihi: 05.11.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.11.2019 00:01

Ve yeni bir günde yine sizlerleyim. Belki unutmuşsunuzdur diye birkaç hususu hatırlatmak istedim. Bilindiği üzere ben ilk oyunu Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş bir adamım. Son oyumu ise, Ak Parti ve aday hataları nedeniyle Büyükşehir'de Ak Parti’nin adayına atmayan biriyim. İşte tam da burada sokakta ki vatandaş ağzı ile birkaç konuya değinmek istiyorum.

 

Elbette ekonomi canımızı çok fazla sıkıyor. Ve evinde FETÖCÜ beslediğini ulu orta haykıran Bülent Arınç'a sessiz kalan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a kırılıyoruz. Lakin, bir başka büyük gerçek ile de onu savunmaktan hiç geri kalmıyoruz. O büyük gerçekte, Barış Pınarı Harekatı'nı yapabilme cesaretidir. Bugün her ne kadar bir kısım Milletvekili ki, bunlara benim bacanakta dahil! Yazılarımdan ötürü benden yüz çevirir olmuş olsalar bile bizde tek geçer akçe, Recep Tayyip Erdoğan. Efendiler! Bir kendinize geliniz. Biz sizi seçtik. O maaşları bizlerin oyları ile alıyorsunuz. Size oy verelim diye Ak Parti’yi kuran Recep Tayyip Erdoğan'ın bir işareti ile orada duruyorsunuz. Yarın, yani ondan hemen sonra ilk sandıkta öyle bir hezimet ile ve Yüce Divan ile yüzleşirsiniz ki! Maazallah…

 

***

 

Erkek adam olmak lazım. FETÖ bize kumpas üstüne kumpas kurarken o Danıştay üyeleri ve Adalet Bakanlığı'nın bir kısım yetkilileri FETÖ köpeği olduğu için atılan FETÖCÜ Yüksek Disiplin Kurulu üyelerine karşı sathı Vatan savunması yaparken, sizler Türkiye Büyük Millet Meclisinde susuyordunuz! Geniş bir polis camiası ve Belediye Başkanları ile Vekiller maklube sofralarında karnını doyururken, bizler ülkesine hizmet etmenin bedelini sürgün görevlerde ödüyorduk. Hakkımız bu memlekete çoktur, Al Bayrak var olsun hakkımız helal olsun!

 

Lakin, birilerinin edebinden susmasını öyle üstten bakışlarla ezmeyin. Ayıptır! Son yerel seçimlerde göz göre göre Ak Parti düşmanlarına kimlerin nasıl kol kanat gerdiğini unutmayız, unutturmayız. En başta da dediğim gibi, ben her oyumu Recep Tayyip Erdoğan'a verdim. Yarın Cumhurbaşkanı adayı olsun yine veririm. Ama Ak Parti böyle devam ederse, Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olur da iktidar Ak Parti olamaz!

 

Erdoğan olmasaydı?

 

Bugün kullandığımız her konfor ve zenginlik emin olun ki, arkasından sövüp sayılan ve ne yapsa yaranamayan Recep Tayyip Erdoğan'ın eseridir. İstanbul, Erdoğan olmasaydı Dünya'nın en kritik finans merkezi olabilir miydi? Bursa, Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı bu kadar sanayi bölgesi ile buluşabilir miydi? Şehir Hastanesi böyle yüksek konforlu olabilir miydi? Ama bugün sanki oturduğu koltuğa kendi alınteri ile gelmiş gibi yayılmış kibir abideleri ile yüzyüzeyiz. Şehir Hastanesinde yapılan zulümleri görmüyor değiliz! Otobanlarda ki, hatalarla karşılaşmıyor değiliz. Yerel yönetimlerde var olan yolsuzlukları duymuyor değiliz!

 

Emin olun Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı, birileri daha fazlasını yiyor ve belki de dinini imanını cebinde ki para ile ölçüyor olurdu. Halk belki uzun bir dönem daha böylesine bir babayiğit göremeyecek. Belki de bu efsanede tıpkı Rauf Denktaş, Necmettin Erbakan, Turgut Özal gibi on yıllar sonra anlaşılacak. Belki de hiç anlaşılmayacak….

 

Türkiye'nin kaderini yeni baştan yazan adam Recep Tayyip Erdoğan. Ve biz ona oy verdik. Bugün Ak Parti’nin eksiklerini, kibirlerini, noksanlarını eleştiriyoruz diye bize alttan üstten bakanlara değil! Herkes geldiği yeri iyi bilsin. Sonuçta hepimizin gideceği yer iki metre çukur. Ve sonrası Hak Divanı…

 

İnanıyorum ki, biz Ak dava adamları yine yeniden başaracağız. Belki adımız da Ak olmayacak ama kimse bize AKP'li de diyemeyecek. Hasılı FETÖ ekmeği yemedik ki, karnımız ağrısın… Hamd olsun Recep Tayyip Erdoğan gibi bir yiğide hem gönül hem oy verdik. Belki o hiç bilmeyecek ama biz onu Allah için sevdik. Allah, Erdoğan ile birlikte Devletimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.