Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bekle bizi Süper Lig!

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 00:00

Oynayamadığımız futbol ve VAR denen saçma oluşumun da desteğiyle bir alt lige düşmenin sevincini yaşar gibiyim adeta. Birinci Lige düşerek kaybolan o ruhu yeninden kazanıyoruz. Toparlanıyoruz. Üzerimizdeki ölü topağını atıyoruz. Daha neler neler yapıyoruz bir bilseniz. Keşke bunları kaybetmemiş olsaydık da ait olduğumuz yerde Süper Lig’de devam ediyor olsaydık. Ama bu düşüş dirilişimizin fitilini ateşledi. Vallahi iyi oldu billahi iyi oldu. Bekle bizi süper lig emin adımlarla çok güçlenerek geliyoruz. Timsahlar adeta ateş ediyor. Ve ben bu Bursaspor’u çok seviyorum. Pas yapan, mücadele eden, ısıran, baskı yapan ve her şeyden daha önemlisi gol atıp galip gelen. Daha ne isteriz ki değil mi?

TFF 1.lig’de sezonun dördüncü hafta mücadelesinde Bursaspor rakibi Osmanlı spor’u 3 golle geçerek 3 puanı sepete koydu. Shehu, Kubilay ve Ramazan’ın golleriyle puanını 9 puana yükselten Bursaspor maç fazlasıyla 2.liğe yükseldi. Maçın ilk yarısında aslında farka gidebilirdik, ama golleri bulmakta zorlandık. İnanmışlık ve hırs ı sahada izlemek gerçekten muhteşemdi. Bu çocuklar desteği hak ediyor.   Osmanlıspor maçında 15 bin taraftar destek verdi yeşil beyazlılara. Ama her birini tek tek tebrik ediyor, alkışlıyorum. Gerçekten muhteşemdiniz. Küfürsüz tezahüratlar nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Artık değişim zamanı. Küfürlü tezahüratları çöpe atmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Boşuna dememişler, kalite asla tesadüf değildir.

Bu takımın en şaşırtan ismi elbette Kubilay Kanatsızkuş. Neler oluyordu O’na. Süper lig de saç baş yolduran Kubilay'ın gelişimi gerçekten muhteşem. Güzel şeyler yapıyor. Gollerini de atarak sanki bundan önce kendisini eleştiren herkese had bildiriyor. Vallahi böyle oynamaya devam etsin bize her zaman had bildirmesine razıyız. Kubilay her ne yapıyorsan devam et. Performansını arttırarak zirveye doğru devam et. Çünkü sizi bekleyen bir süper lig var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.