Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BAŞKAN AKTAŞ: HATA OPSİYONUMUZ YOK

Yazının Giriş Tarihi: 20.10.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.10.2021 00:01

Bursa Haber olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ettik. Kent gündemiyle alakalı açıklamalarda bulunurken, konu Bursaspor’a da geldi.  Zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Aktaş, bu durumdan müzdarip olsa da söz konusu Bursaspor olunca yine dayanamadı. “Kimse Tunç Soyer’e Altay’ın hali ne olacak diye sormuyor, ama bu şehirde böyle bir vaka var. Rahatsız mıyım? Değilim. Lakin bu sürecin çok iyi idare edilmesi lazım” diyerek uyarısını yine yaptı.

SERİ GALİBİYET LAZIM

Bursaspor’un önündeki maçları galibiyetle geçmesi gerektiğine de değinen Alinur Başkan,

“Futbol, iyi takım kurmayla alakalı değil. Biz ligin en pahalı takımlarından biriyiz diye biliyorum.  Haftaya Balıkesir ile oynuyoruz. Futbol otoritelerinin daha çok tartışması lazım, ondan sonraki hafta Keçiören ile oynuyoruz. Aslında 3’te 3 yapılacak bir ortam var gibi. Ama 3’te 3 yapmak da çözüm de değil tek başına. Eğer şampiyonluk ve lig çıkmak gibi bir hedefiniz var ise hata opsiyonunuz çok yok. İlk 6 hafta çok hata yapıldı üst üste. Biz risk aldık, acayip yüksek transferler yaptık, Allah sonumuzu hayır etsin” diyor. Haksız da sayılmaz, üst üste yapılan hatalar nedeniyle gelinen bu noktadan çıkışın fitilini Bolu galibiyeti yaktı. İnşallah gerisi de çorap söküğü gibi gelir. Artık hata yapmak gibi bir lüksümüz yok. Bursaspor, bütün hata limitlerini ilk 6 haftada doldurdu. Bu ligde bir sene daha heba edemeyiz. Eğer bu senede bu çukurdan çıkış biletini alamazsak, vay bizim halimize.

ALİ AKMAN’IN ALACAĞI!

Sohbet esnasında alt yapının önemine değindi ve Vakıfköy vurgusu da yaptı Aktaş. Başkan Alinur Aktaş,  konuşması esnasında bir parantez de Ali Akman’a açtı:

“Bizim tahtamız kapalıydı, Vakıfköy’ün çocuklarını keşfettiler. Özer ile Burak’ın parasını ödememiz lazımdı, topladık. Toplanan 1.5 milyon TL ile 2 futbolcu yerine 19 tane çocuğun parasını ödedik. Onlar da o gazla gidip Adana Demirspor’u yendiler. Öte yandan Ali’ye hepimiz çok şeyler söyledik değil mi? Bir sürü şey söylediler. Geçen yıldan 6 tane 2 bin 500 TL alacağı var ya. Çocuğu Türkiye konuşuyor, aylık maaşı 2 bin 500 TL, altı maaşı var geçen seneden.”

Başkan Aktaş’ın Ali Akman hakkında verdiği bilgi de enteresan geldi gerçekten. “Geçen yıldan 6 tane 2 bin 500 TL alacağı var”. Transfer sürecinde yaşanılanlar er ya da geç ortaya çıkar elbet. Haklıdır, haksızdır, vefalıdır, vefasızdır. Bunların herkesin kalbindeki karşılığı farklıdır. Kimi suçlu bulur, kimi hain olduğunu, kimi ayıp ettiğini düşünür, kimi de O’na ayıp edildiğini. Bütün bunlar tartışılır. Ben sürecin yanlış yönetildiğini düşünüyorum. Ama Alinur Başkan’ın verdiği bu bilgi de enteresan geldi bana. Niye mi? Çocuğun alacağı olmasına rağmen kulübe bağış yapmak istemesini şaşalı şekilde reddetmek de tuhaf değil mi? Yorumu size bırakıyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.