Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgilisinin kızına tecavüz etti, savunması pes dedirtti

Eskişehir'de sevgilisinin kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık, savunmasında adeta 'bu kadarına pes' dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevgilisinin kızına tecavüz etti, savunması pes dedirtti

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanık O.E.(43) ve avukatları katıldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen sanık, tahliyesini ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti olayın yaşandığı tarihte mağdurenin 18 yaşından küçük olduğunu da gözönünde bulundurarak tutuklu sanık O.E.'ye cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası verdi.

"Ben kısırlık ameliyatı olmuştum, hamile kalacağını düşünmedim"
Tutuklu sanık O.E.'nin ifadesinde yer alan cümleler, adeta 'bu kadarına pes' dedirtti. Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen sanık, "G.K. (18) ile kardeşi eve geldiler. Kardeşini markete gönderdim. Mağdurun rızası vardı. Ben önceden kısırlık ameliyatı olmuştum. Hamile kalacağını düşünmemiştim" dedi.

"Bağırdım ama kimse duymadı"
Mağdure G.K. ise sanık ile annesinin 2 yıl boyunca aynı evde yaşadığını ifade ederek, "Annemle ilişkisi vardı. Devamlı beni taciz ediyordu. Sonra ben anneme beraber kalmak istemediğimizi söyledim. Evlerimizi ayırdık, ama annem ara sıra onda kalmaya devam ediyordu. Bir gün kardeşimle eşyalarını götürmek için O.E.'nin evine gittik. Gittiğimizde kardeşimi markete gönderdi. Kardeşim evden çıkınca üzerime saldırdı. Bağırdım ama kimse duymadı. Bana defalarca tecavüz etti. Tehdit ettiği için kimseye söyleyemedim. Hamile kaldığımda ortaya çıktı" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.