Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

(Özel) Hava almak için çatıya çıktı karşısında polis dronesini görünce şaşkına döndü

HAFTA SONU UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SIRASINDA İLGİNÇ BİR GÖRÜNTÜ CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI. KISITLAMA NEDENİYLE DIŞARI ÇIKAMAYAN BİR VATANDAŞ ÇATIYA ÇIKIP HAYATINI TEHLİKEYE ATINCA KARŞISINDA POLİS DRONESİNİ BULDU. DRONE TARAFINDAN UYARILAN ŞAHIS HEMEN AŞAĞIYA İNDİ.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2020 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2020 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
(Özel) Hava almak için çatıya çıktı karşısında polis dronesini görünce şaşkına döndü

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı sırasında ilginç bir görüntü cep telefonu kameralarına yansıdı. Kısıtlama nedeniyle dışarı çıkamayan bir vatandaş çatıya çıkıp hayatını tehlikeye atınca karşısında polis dronesini buldu. Drone tarafından uyarılan şahıs hemen aşağıya indi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, drone ile yaptıkları sokak denetimlerinde ilginç sahnelerle karşılaşıyor. 26 Nisan Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması sırasında bir kişi canını hiçe sayarak çatıya çıktı. Burada hava alıp etrafa bakan şahıs bir anda karşısında, polis drone’unu gördü. İlk başta vatandaş büyük şaşkınlık yaşadı. Drone ile uyarılan şahıs çatıdan inmek zorunda kaldı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.