Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağda cesedi bulunan çobanın koyunlarını gasp eden 5 kişi tutuklandı

Denizli’nin Çameli İlçesinde Hayvanlarını Otlatırken Cesedi Bulunan 47 Yaşındaki Sabri Duru'nun (fotoğraftaki) Ölü Bulunmasından 1 Hafta Önce Koyunlarının Silah Zoruyla Gasp Edildiği İddiasi İle 5 Kişi Tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dağda cesedi bulunan çobanın koyunlarını gasp eden 5 kişi tutuklandı

Denizli’nin Çameli ilçesinde hayvanlarını otlatırken cesedi bulunan 47 yaşındaki çobanın ölü bulunmasından 1 hafta önce koyunlarının silah zoruyla gasp edildiği iddiası ile 5 kişi tutuklandı.

Olay, Çameli ilçesinde dün gece meydana geldi. 47 yaşındaki çoban Sabri Duru, hayvanlarını otlatmak için Dikmen mevkisi Kızılin Dağı’na çıktı. Akşam saatlerinde sürüsünün yalnız dönmesi üzerine şüphelenen mahalle sakinleri jandarmaya haber verdi. Mahalle sakinleri ve jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı bir arama çalışması yaptı. Jandarma ekipleri çobanı arama çalışması sonucunda su deposu mevkisinde Duru’nun cansız bedeni ile karşılaştı.

Duru’nun ölü bulunmasından yaklaşık 1 hafta önce 6 koyununun silah zoruyla gasp edildiği iddiası ile jandarma tarafından gözaltına alınan 5 kişi ise bugün tutuklandı.

Duru’nun kesin ölüm nedeninin ise otopsi sonucuna göre belli olacağı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.