Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canlı Bombanın Ailesi Kayıp İlanı Vermiş

Diyarbakır’da yakalanan canlı bomba B.D.’nin (24) Eskişehir’de yapılan bir eylemde bankamatiklere zarar vermesinden dolayı polis ekipleri tarafından da arandığı ortaya çıktı.Diyarbakır Emniyet İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da yakalanan canlı bomba B.D.’nin (24) Eskişehir’de yapılan bir eylemde bankamatiklere zarar vermesinden dolayı polis ekipleri tarafından da arandığı ortaya çıktı.
Diyarbakır Emniyet İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, gelen bir ihbarı değerlendirerek, Seyrantepe İlköğretim Okulu’nun bahçesinde 3‘ü çocuk olmak üzere toplam 9 kişi yakalamıştı. Yakalanan şahıslar içerisinde sahte kimlik kullanan ve UYAP sorgusunda Eskişehir ilinden kayıp şahıs olarak aranan B.D.’nin terör örgütünün propagandasını yapmaktan ve terör örgütü üyesi olmaktan arandığı tespit edilmiş olup, fedai veya canlı bomba eylemi için Diyarbakır’a geldiği ihtimali üzerinde durulmuştu. Şüpheli B.D.’nin Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünde okuduğu öğrenildi.Şüpheli B.D.’nin Eskişehir’de 14 Mayıs 2014 tarihinde Soma eylemleri sırasında çok sayıda bankamatiğe zarar veren grup içinde olduğu gerekçesiyle polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.
Öte yandan, B.D.’nin Tunceli’de oturan ailesinin de çocukları için kayıp ihbarında bulunduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.