Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki yangını söndürmek için Balıkesir ve Karabük’ten helikopter, Ankara’dan uçak istendi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın rüzgârın da etkisiyle büyümeye devam ediyor. Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın, yangının söndürülmesi için çevre illerden helikopter ve uçak için yardım istendiğini belirtti.Bursa’nın...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’daki yangını söndürmek için Balıkesir ve Karabük’ten helikopter, Ankara’dan uçak istendi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın rüzgârın da etkisiyle büyümeye devam ediyor. Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın, yangının söndürülmesi için çevre illerden helikopter ve uçak için yardım istendiğini belirtti.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çıkan yangın havanın rüzgârlı olması sebebi ile kısa sürede büyüdü. Yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait helikopterler de müdahale ediyor. Orman Bölge Müdürü Yalçın Akbey’den alınan bilgiye göre, yangının daha fazla büyümemesi ve alevlerin olabilecek en kısa sürede kontrol altına alınabilmesi için çevre illerden destek istendi. Bölge Müdürlüğü aracılığıyla Balıkesir ve Karabük söndürme çalışmalarına helikopter ile destek verirken, Ankara’dan da uçak istendiği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.