Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da zehir tacirlerini sosyal medya paylaşımları ele verdi

Bursa’da sosyal medya üzerinden uyuşturucu maddeler ile ilgili paylaşım yaparak insanları özendirdikleri tespit edilen 4 kişi, 5 kilo 600 gram esrar ile yakalandı.Bursa’da A.Ö. isimli bir şahıs sosyal medya hesabından uyuşturucu maddelerle...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da zehir tacirlerini sosyal medya paylaşımları ele verdi

Bursa’da sosyal medya üzerinden uyuşturucu maddeler ile ilgili paylaşım yaparak insanları özendirdikleri tespit edilen 4 kişi, 5 kilo 600 gram esrar ile yakalandı.

Bursa’da A.Ö. isimli bir şahıs sosyal medya hesabından uyuşturucu maddelerle yaptığı kalbin fotoğrafını paylaştı. Paylaşımı gören Bursa narkotik polisi şahsı takibe aldı. Yapılan takipte şahsın E.Ö., S.K. ve O.Ö. ile birlikte uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti.

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hem sosyal medyadan özendirici fotoğraf paylaştıkları hem de uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 4 şahsa yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kişinin satmak üzere hazırladıkları 5 kilo 600 gram esrar zulaladıkları adreslerde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların ikametlerinde de arama yapan ekipler burada da 22 gram esrar maddesi buldu. 4 kişi işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Şahıslardan sosyal medyada paylaşım yapan A.Ö. ile E.Ö. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanırken, S.K. ile O.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.