Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilecik’te Korkutan Kaza

Bilecik’te meydana gelen kazada trafik kazasında bir polis otosu kullanılmaz hale gelirken, kazaya karışan diğer araç evin bahçesine uçtu.Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne ait 11 A 2622 plakalı hafif ticari araç, Hürriyet Mahallesi Park 2...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te Korkutan Kaza
Bilecik’te meydana gelen kazada trafik kazasında bir polis otosu kullanılmaz hale gelirken, kazaya karışan diğer araç evin bahçesine uçtu.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne ait 11 A 2622 plakalı hafif ticari araç, Hürriyet Mahallesi Park 2 Sokak üzerinden Merkez Çarşı Karakoluna dönüş yaptığı sırada, Laleli Sokak üzerinde seyir halindeki Mehmet Öztürk yönetimindeki 11 EF 085 plakalı çekiciye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile çekici şoförü Mehmet Öztürk Mehmet Öztürk direksiyon hakimiyetinin kaybedince, kullandığı araç bir evin bahçesine uçtu. Şans eseri evin bahçesinde herhangi birinin bulunması olası bir faciayı önledi. Kazada polis aracı kullanılmaz hale gelirken, şoförü polis memuru İsmail Kahraman ve yanındaki meslektaşı İdil İduğ, diğer meslektaşları tarafından kontrol amaçlı Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü. Polis memurların sağlık durumları iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Çekicinin şoförü Mehmet Öztürk, yavaş, yavaş kendi yollarında seyir halindeyken, ekip arabasının karşılarına çıktığını belirterek, “Sola kaçtım, patlatmamız ile zaten aşağı inmemiz bir oldu. Ekip arabası baktı mı, bakmadı mı bilmiyorum da? Ben zaten burada gördüm sola kaçtım. Kaçmam ile vurmaları bir oldu” dedi.
Mahalle sakinleri ise, 15 gün içinde aynı yerde 2’inci kaza olduğunu ve çocuklarına evlerinin bahçesine çıkaramaz hale geldiklerini belirttiler.
Öte yandan aynı yerde 15 gün öncede maddi hasarlı bir kaza meydana gelmiş, araçlardan biri aynı evin bahçesine uçmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.