Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da Okullara İdari Denetim

Adana’da polis, milli eğitim müfettişleri, halk sağlığı uzmanları, maliye ve belediye yetkilileri tarafından 12 okulda idari denetim yapıldı.2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesi özel okullardaki denetimlere hız verildi. Özel okulların...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da polis, milli eğitim müfettişleri, halk sağlığı uzmanları, maliye ve belediye yetkilileri tarafından 12 okulda idari denetim yapıldı.
2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesi özel okullardaki denetimlere hız verildi. Özel okulların sağlık, maliye ve diğer konularda yasalara uyup uymadığının kontrolü için bugün 12 okulda denetim yapıldı. İdari denetimlere Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Mali Büro Amirliği, milli eğitim müfettişleri, halk sağlığı uzmanları, belediye ve maliye yetkilileri katıldı.
Polis ve beraberindeki denetleme heyeti önce 2 Bin Evler Mahallesi’ndeki Özel Burç Okulları’na gitti. Okul yetkilileri, avukatları gelmeden arama yaptırmayacağını söyledi. Bir süre sonra avukatın gelmesiyle okulda evraklar incelenerek arama yapıldı. Sağlık, maliye, belediye okulun yasalara uyup uymadığını kontrol edildi. Denetimler devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.