Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana deplasmanı

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 00:01

Galibiyet geldi 3 puan cepte. Vallahi de billahi de umurumda değil. Adana deplasmanı kara geldi. Bu ne kardeşim hem gidişte hem de dönüşte kaza yaptı Bursaspor taraftarı. Allah korusun çok daha vahim sonuçlarla karşı karşıya kalabilirdik. Çok şükür ki sadece yaralılarımız var. Resmen facianın eşiğinden dönüldü. Taraftara son ana kadar otobüs tahsis edilmediği için onlarda sevdalarının yanında olabilmek için alel acele çare ürettiler tablo bu. Ya çok mu zor? Bursaspor’a bu kininiz neden? Seçimlerde ilk çaldığınız kapıyı niye hiç açmıyorsunuz. Niye sırt döndünüz bu denli. Çıkarlarınız mı bitti? Bu şehre olan vefanıza ne oldu sizin? Otobüs verseniz liralarınız mı dökülür? Vallahi çok ayıp ediyorsunuz. Neden bu kadar kara doldu yürekleriniz? Hiç mi üzülmediniz bu çocuklar kaza yaptığında. Onca insan. Ya facia yaşansaydı? O zaman vicdan azabı çekmeyecek miydiniz? Bu kadar merhametsiz olamazsınız.

Türkiye ekonomisine yön veren Bursa iş dünyası Bursaspor taraftarına niye el vermiyorsunuz. Çok mu zor ya sizden isteneni vermek? Bir otobüsün içinde ayakta 600 kilometre giden taraftarları görünce hiç mi içiniz sızlamadı? Bu çocukları sokakta mı bulduk. Biraz vicdanlı olmaya davet ediyorum herkesi.

KOŞUKAVAK’LA ÇIKARIZ

Yalçın Koşukavak camiadan büyük tepki görüyor. Nedeni ise Bursasporlu futbolculara oynattığı tutuk futbol. Taraftarların istediği saldıran ısıran hücum eden bir futbol görmek. E sahada bunu da göremeyince tutkulu taraftar sinirlerine pek de hakim olamıyorlar. Yalçın Hoca sosyal medyada yazılan her şeyi okuyor görüyor muhtemelen. Tıpkı futbolcular gibi. Şu istifa söylemlerinden artık sıyrılmamız gerekmiyor mu sizce de? Ayıp oluyor ne dersiniz? Yani takıma, hocasına bu kadar küfür etmek bizi nereye vardırır. Allah aşkına şu ilk düşündüğünüzü söyleme huyundan vazgeçin. Önce süzün sonra konuşun. O zaman her şey çok daha normale dönecektir. Hep beraber eleştirelim  ama üslubumuza dikkat edelim. Sosyal medyadan sallamak yerine efendi gibi düşüncelerimizi ifade edebilsek keşke.

İyi futbol oynamadığımız ortada. Ama şans da bizimle. Biz bu ligden şampiyon olarak çıkacağız. Hem de Süper Lige, bizi Yalçın Koşukavak ve her fırsatta hakaret ettiğiniz o futbolcular çıkaracak. O nedenle biraz topa basın. Sakin olmakta yarar var. Dünyada bin bir türlü dert var ya tek derdimiz bu olsun. Biz öyle ya da böyle ait olduğumuz o lige çıkacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.