Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ABD kimyasal laboratuarları

Yazının Giriş Tarihi: 20.06.2022 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 00:04

Avrupa'da ki kanun kaçakları, katiller, hırsızlar, dolandırıcılar ve bilumum tehlikeli adamlar yasalardan kaçarak Yeni dünya Amerika'ya gitti veya göç etti. Genlerinde ve ruhlarında ki kötülükleri de yanların da götürüp nesilden nesile taşıdılar. Beyaz adamın Amerika kıtasına ayak bastığı 1492 den 1886 yılına kadar 65 toplu katliam ve 100 milyon civarı Kızılderili'yi katlettiği resmi rakam olarak tarihe geçmiştir.
Cafcaflı Hollywood filmlerinde izlediğimiz Kızılderililerin beyazların kafa derisini yüzmeleri de koca bir yalandır. İşin aslı beyazlar yerli kafa derileri için ödül vermesiyle birçok kafa derisi avcısı katil türeyip kadın, yaşlı, çocuk demeden para için cinayetler işlemiştir.

ABD, Kızılderilileri katlettikten sonra iç savaş yapmıştır. Kuzey-Güney savaşı. 2. dünya savaşında ise Japonya'ya saldırıp, Nagazaki'de 80 bin ve Hiroşima'da 140 bin toplam da 220 bin kişiyi katledip şehirlerini yerle bir edip sivil halkı öldürmüştür.

Vietnam savaşı ise 1955=1975 yani 20 yıl sürüp 58 bin ABD Askerinin öldüğü ve hezimete uğradığı hatta kimyasal napalm bombalarını kullandığı bu savaşta toplam 4-5 milyon insan öldü. Ayrıca ekilen topraklar zarar gördü ve kimyasallardan dolayı ancak 30 yıl sonra topraklardan verim alınmaya başlandı.

ABD, Irak’ta “kimyasal kitle imha silahları” olduğu iddiası ile 2003’te Irak’ı işgal etti ve işgal boyunca bir milyon Iraklı hayatını kaybetti. ABD, Kimyasal Harp Kolordusu ve kimyasal silah uzmanlarını Irak’a gönderdi. Hiçbir kitle imha silahı bulunamadı. Tüm iddialar yalan çıktı.

Dünya basını, Amerika’nın “kimyasal yalan” ile işgal yaptığını yazdı. Dönemin ABD Başkanı George W. Bush, özür dilemeyi dahi tenezzül etmedi.

GÜNÜMÜZE BAKARSAK
Ukrayna’da iki Amerikalı paralı asker, Rus güçleri tarafından esir alındı. Ancak o Amerikalı askerlerden birisinin, Amerikan ordusunun kimyasal savaş gücü üyesi ve kimyasal silah uzmanı olduğu ortaya çıktı. Akıllara Amerika’nın Ukrayna’da kurduğu 46 adet kimyasal ve biyolojik silah laboratuvarını getirdi.

Rusya – Ukrayna Savaşı, 4. ayında

Ukrayna’nın yaklaşık 100 bin askeri kayıp, on binlerce sivil ve 700 milyar dolar maddi kayıp yaşadığını açıkladı.
Ukrayna saflarında savaşmak için organize olan binlerce paralı asker, Ukrayna güçlerine katıldı. Başta ABD ve İngiltere vatandaşları olmak üzere Ukrayna’ya giden paralı askerlerin neredeyse tamamının “eski” veya “emekli” asker olduğu ifade edildi. Bu ruh hastaları ve ganimet peşinde koşan tiplerin içine casuslar da sızıyor.

Birkaç gün önce Ukrayna’da esir alınan ve daha sonra sorgusu sırasında “Ben aslında savaşa karşıyım” diyen Amerikalı asker Alexander John-Robert Drueke’nin, ABD Silahlı Kuvvetleri Kimyasal Savaş Kolordusu mensubu bir kimyasal silah uzmanı olduğu ortaya çıktı.!

KİMYASAL HARP UZMANI

39 yaşındaki tecrübeli asker Alexander John-Robert Drueke’nin üniformalı fotoğrafında, bağlı olduğu Kimyasal Harp Alayı’nın Latince “Elementis Regamus Proelium”, yani “Savaşa unsurlar ve maddelerle hükmederiz” yazılı, ağaçlı ve ejderhalı armasını taşıdığı görüldü.

Amerikan basını, Ukrayna'da esir alınan Alexander John-Robert Drueke'yi, üniformalı fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Odatv, üniformadaki armayı fark etti ve Amerikalı askerin Kimyasal Harp birliği mensubu olduğunu deşifre etti

Amerikan Silahlı Kuvvetleri Kimyasal Harp Kolordusu, kimyasal saldırı, savunma, silah denetimi ve üretimi konusunda uzmanlığı ile biliniyor.

Amerika’nın Ukrayna’da 46 adet biyolojik ve kimyasal silah laboratuvarı vardı. Rusya – Ukrayna Savaşı başlamadan birkaç hafta önce bu laboratuvarlar apar topar kapatıldı.

Odatv, daha önce Amerikan Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın, Ukrayna’daki kimyasal ve biyolojik silah laboratuvarlarını nasıl finanse ettiğini açıklamıştı.

AMERİKA’NIN KİMYASAL SİLAH GEÇMİŞİ

ABD, Vietnam’da, Laos’ta ve Kamboçya’da kullandığı yaklaşık 20 ton kimyasal silah ile, o ülkeleri zehirlemişti. Amerikan uçakları, Vietnam, Laos ve Kamboçya'da 20 tondan fazla kimyasal silah kullandı

Vietnam Savaşı’nı kaybeden ve yıkım politikasına başvuran ABD’nin kimyasal saldırıları yüzünden bugün hala Vietnam’da, Laos’ta ve Kamboçya’da sakat veya kusurlu doğan bebekler var.

Amerika'nın kullandığı Portakal Gazı'nın etkisi bugün dahi Vietnam'da, Laos'ta ve Kamboçya'da görülüyor. Birçok bebek, genetik bozukluklarla dünyaya geliyor.

Amerika’nın kimyasal silahları, bu ülkelerdeki en değerli tarım arazilerini zehirledi ve onlarca yıl süren kıtlığa sebep oldu. Türkiye olarak ithal ettiğimiz buğdayın yüzde 78'ını Ukrayna'dan, yüzde 12'sını ise Rusyadan alıyoruz. Ayçiçeği yağı da cabası. ABD nin dibimize gelip kimyasal silahları kullanmayacağını kim garanti edebilir?
Amerikalı asker kimyasal harp uzmanı Alexander John-Robert Drueke’nin Ruslar tarafından iyice konuşturulup gereken tedbirlerin alınmış olmasını umuyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.