Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 maçta 9 puan

Yazının Giriş Tarihi: 03.11.2021 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.11.2021 00:06

Önce Boluspor, ardından Balıkesir ve en sonunda da Ankara Keçiörengücü’nü yenerek Bursaspor yapması gerekeni yaptı. 3 maçta 9 puanı almalıydı ve aldı. Alkışlanacak bir durum yok, ha illa birisi alkışlanacak ise o kişinin sadece takım teknik direktörü Özcan Bizati olduğunu düşünüyorum. Önyargılar altında geldiği Bursaspor’da yaptığı her hareketi, her demeci eleştirildi, dalga geçildi.

Özellikle futbolcuların tavla oynayacağı demeciyle eleştirilerin dozu arttırıldı. Ama sahadaki futbola baktığımızda Bizati hoca doğru bir şeyler yapıyor. Sahadaki 11’in performansı da bu durumun fotoğrafını net şekilde çekti.

Futbol adına gerçekten tat veren mücadele vardı. Uzun zamandır böylesine bir futbol kurgusuyla sahada yoktuk. Saldıran, isteyen, mücadele eden, 90 dakika boyunca savaşan ve galibiyete odaklanan futbolcu grubunun performansı tribünleri dolduran taraftarlara keyif verirken, takım Süper Lig yolunda umut verdi.

Sıralamada 7.sırada artık Bursaspor.

Eğer zirveye ortak olmak istiyorsa Kocaelispor’dan galibiyetle dönmesi ve 3 puanı hanesine yazdırması şart. Çok önemli bir viraj. Ya herro ya merro maçı.   Takımın esas fotoğrafının çekileceği maç olacak. Özet verecek olur isek eğer Özcan Bizati hoca ne yapıyorsa yapmaya devam etsin. Bursaspor’a iyi geldiği ortada. İnşallah aynı tempoda devam eder ve Bursaspor’u Süper Lige çıkararak teknik direktörlük karnesine yıldızlı aferinleri yazdırır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.