Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 düdükle fişi çektiler

Yazının Giriş Tarihi: 28.10.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 00:00

Frutti Extra Bursaspor, Basketbol Süper Ligi’ne çok yakıştı. Ligin beşinci haftasında Anadolu Efes ile parkede mücadele eden Timsahlar, muhteşem performanslarına rağmen Anadolu Efes’e kaybetti. Özellikle son çeyrekte öne geçmişken enteresan şekilde Anadolu Efes lehine çalınan haksız fauller sonrasında parkede yenilgi de kaçınılmaz oldu. Ama bana göre bu maçın kaybedeni Anadolu Efes. 86-95’lik skorla Frutti Extra Bursaspor karşısında pek de varlık gösteremedi. Hakemlerin destekleriyle Bursa’dan galip ayrılan taraf olsa da koçları Ergin Ataman ve oyuncuları Simon’un maçı germe çalışmaları sonuç verdi. 

Ben hayatımda Simon kadar gereksiz saçma davranan bir oyuncu daha görmedim. Sahada yaptıkları yetmedi üzerine bir de gidip koç Serkan Erdoğan’a sataştı. Sporcunun da ahlaklı olanı her zaman makbul elbette. Sen en iyi olsan ne olur ahlaksız olduktan sonra. Maçın sonunda yaşanan gerilim sonrasında Ergin Ataman’ın hakemlere ağlaması o kadar başarılı oldu ki, hakemler üzerinde kurduğu baskı meyvesini verdi. Hakemler iki düdükle fişimizi çektiler. Ey Ergin Ataman, keşke alın terinle yenseydin o zaman gram üzülmezdim. Timsahları yenemeyeceğini anladın, devreye hakemleri soktun bravo sana. Sen de biliyorsun Sayın Ataman, Anadolu Efes ilk 3 çeyrekte Frutti Extra Bursaspor karşısında zorlandı.  

Öte yandan gecenin en güzel görüntüsü ise Kızıl ailesinin tam kadro maçta olmalarıydı. Kızıl kardeşler o kadar heyecanlıydı ki, taraftarları da ateşledi. Gerçekten tek kelimeyle maçın atmosferi muhteşemdi. Frutti Extra markasıyla destek veren Levent Kızıl, saha kenarında adeta bir orkestra şefi gibiydi. Baskıda taraftarı yönlendirdi, coşkuda taraftara ortak oldu. Formasıyla izlediği müsabakada bir an bile olsun yerinde duramadı. Sürekli saha kenarından basketbolculara destek verdi. Bir ara maçın gerilmesine neden olan Ergin Ataman’a ve hakemlere bile ayar verdi. Ve bu benim uzun zamandır görmek istediğim enstantene olabilir. Sesimiz pek çıkmaz bizim. Bölükbaşı, Koristan ve Ali Ay’ın başkanlık yaptığı süre boyunca sesimiz içimize kaçmıştı adeta. Onca haksızlığa uğramamıza rağmen gık dahi çıkaramıyorduk. Ama Levent Kızıl’ın saha kenarından verdiği ayarlar vallahi de billahi de hoşuma gitti. Taraftarın da hoşuna gitmiş olacak ki, Kızıl’ın her hareketinde coşkularını ikiye katladılar. Uzun bir aradan sonra bu duygularla bizleri yeniden bir araya getirdiğin için teşekkürler Levent Kızıl.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.