Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zor oldu!

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2018 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2018 00:05

İki takım da birbirini nasıl açacak diye beklerken beklenmedik anlarda iki gol geldş. Önce Bursaspor, soldan yapılan ortada takıl dolu vuruşla 1-0 öne geçirdi. Bu golde topla rakibin arasına girmesine rağmen topu kafayla uzaklaştıramayan Auremir’in de hatası vardı ve Umut Meraş cezayı kesti.

Bu gole kadar ikinci bölgeden üçüncü bölgeye geçişlerde pas isabet oranının düşük olması yeşil beyazlı takımın pozisyon bulmasını engelledi. BŞB Erzurumspor savunma ve orta sahasının istediği de buydu. Zaten gol uzun bir top sonrasında geldi.

Bursaspor öne geçinceye kadar doğrusunu söylemek gerekirse önemli pozisyonlar bulan BŞB Erzurumspor’du. Bir pozisyonda Özer’in öyle bir pası vardı ki Taylan, Okanla karşı karşıya kaldı ama bu maçta kaptanlık pazubantını taşıyan kaleci Okan doğru bir zamanlamayla topun sahibi oldu.

İlk yarının Bursaspor’un 1-0 üstünlüğüyle bitmesi beklenirken yine sürpriz bir orta sonrasında bu kez durum 1-1 oldu. Chedjou topu kendi kalesine gönderdi. Onun için şanssız bir toptu, yoksa bir stoperin topa kaval kemiğiyle müdahale etmesi mümkün değil...

İkinci yarının ilk yarıdan tek farkı Bursaspor’un tempoyu artırmasıydı. Bu bölümlerde oyunda da üstünlük kurdu ama gol yine uzun bir top sonrasında Latovlevici’’den geldi.

İki takım adına da organize ataklar 71. Dakikada Lima’nın kaçırdığı goldü, ki vuruşu iyi olsa maç o anda biterdi. BŞB Erzurumspor adına da 79. dakikada Kone’nin üstten dışarı giden vuruşuydu. Bu iki pozisyon haricinde organize ataklardan sonuca gitmenin mümkün olmadığı bir maç izledik.

Bursaspor öyle sol kanat oyuncularına sahip ki, hangisini geriye koysanız gözünüz arkada kalmaz. Umut Meraş veya Latovlevici, hangisini ileri sürseniz de gol atar ya da attırırlar. Üç puan onlar sayesinde geldi.

Maçın yıldızı Latovlevici’ydi. Ben onu izlerken yoruldum. Türkiye’de en iyi en formda sezonunu yaşıyor. Aytaç da takımın en çok koşan en faydalı isimlerinden biriydi.

Lima oyuna girdikten sonra çok etkili oldu. Beklentim direk oynaması. İkinci golün ortasını yaptı. Bir mutlak gol kaçırdı, rakip savunmayı tehdit etti. Bursaspor adına zayıf halka ise beklentilerimin çok altında kalan Saivet ve Tunaydı.

Maçı hiç bırakmayan ve son ana kadar en azından bir puan diyen BŞB Erzurumspor’u da mücadelesinden dolayı kutluyorum. Mehmet Özdilek’ten sonra zor bir takım oldular. Bu net...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.