Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zor maç

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 00:00

Bursaspor çok zor bir maça çıkacak. Şiddetliye puana ihtiyacı olan Konyaspor. Özellikle içerdeki bu maçı kazanmak istiyor Konyaspor. Devre arasına moralli girmek için sahalarında oynayacakları bu maçı ve diğer maçları kazanmak istiyorlar. Deplasmanda da en azından yenilmemek için mücadele edecekler.

Rakibin istatistiklerine baktığımızda Konyaspor sahasında Galatasaray ve Beşiktaş'tan sonra Kayserispor'la birlikte ligin en az gol yiyen takımı. Sadece 5 gol yemişler 6 maçta. Üç galibiyet tek beraberlik ve iki mağlubiyet almışlar evlerinde.

Konyaspor sahasındaki bu maçı kaybederse tam bir kriz ortamı oluşur. Devre arasında transfer yapacaklar ama devre arasına kadar toplayabildikleri kadar puan toplamaya çalışacaklar.

Konya'da iki yeşil beyazlı takımın mücadelesine Bursaspor açısından bakarsak; deplasman karnesi zaten parlak değil. Altı maçta rakamlar bir galibiyet iki beraberlik üç yenilgi. 10 gol yemiş Timsah ama altı maçta 8 de gol atmış.

Ekong ve Agu bu maçta Yok. Her ikisinin de eksikliği hissedilir. Agu'suz oynamakta kısmen alıştı takım. Ama Ekong'un da eksikliği oyun planını etkiler.

Hemen her yazıda vurguladığım gibi oyunda devamlılık ve ileride çoğalamamak Bursaspor'un en büyük sıkıntısı. Özellikle Konyaspor'un baskı kurmaya çalıştığı topları kapıp savunmanın arkasına atılacak toplar Bursaspor'un gol bulmasını sağlayacak. Bu toplara kanatlardan hareketlenecek oyuncuların ceza sahasına servis yapması Bursaspor'a golü getirir. Stancu'nun son vuruşları çok önemli.

Batalla ve Behich takımın iki beyni. Oyun kurma, atağa çıkma takımı rahatlatma gibi çok önemli görevleri üstlenecekler. Ve duran toplarda da Konyaspor'a oranla Bursaspor'un daha etkili olacağını düşünüyorum.

İstatistikler sanki tek gollü bir maçı işaret ediyor ama kim kazanır bilemiyorum. Konyaspor'un bu maçta olmazsa olmazı üç puan. Bursaspor'un kaybetmeme gibi bir avantajı da var. Güzel maç olacağını düşünüyorum. Umarım futbolseverler zevkli bir doksan dakika izler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.