Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zor maç 3 puan

Yazının Giriş Tarihi: 04.12.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2018 00:03

Tam da dediğim oldu. Ne diyordum mızmızlanmayacaksın, atacaksın golünü bam bam bam hakemi de VAR’ı da yeneceksin. İşte Bursaspor Erzurumspor mücadelesi tam da böyle bir maç oldu. Hakem Ali Palabıyık Bursaspor’dan puan almayı çok istese de amacına ulaşamadı Önce Umut Meraş ardından Latovlevici muhteşem golleriyle Palabıyık’ı Timsah Arena’ya mıhladı. Ne de güzel oldu. Bursaspor, bu skorla Erzurumspor’un elinden yenilmezlik unvanını da böylece almış oldu.

Timsah Arena’da yaklaşık 23 bin taraftarın izlediği mücadele ilk yarı tat vermese de ikinci yarı da nefes kesen pozisyonlar yaşandı. Sahada öncelikle Umut Meraş denen muhteşem bir detay vardı. Basmadık alan bırakmadı. Her yerdeydi. Önde arkada  yanda solda.. Vallahi maşallah. Bu kadar kazanmaya aç, full motive, galibiyet iştahı kocaman bir futbolcuya uzun süredir denk gelmiyorduk. Adı gibi umut aşıladı camiaya. Hele ikinci yarının başında klas bir hareketi vardı ki pas geçmek olmazdı. Çizgide durdurup oyuna soktuğu top maçta iz bıraktı bana göre. Zor maç oldu ama sonuç beklenen gibi oldu. Ali Palabıyık çok istese de Bursaspor’dan istediği puanı koparamadı.

İkinci gol de VAR’a gidildi ve ilk kez bir maçta VAR kararı Bursaspor’un lehine verildi. Ki doğru karardı. Eğer o VAR kararları olmasaydı şu an çok başka şeylerden bahsediyor olacaktık değil mi? Şimdi o yanlışlara kulak asmayanlar bugün silah kendilerine dönüp ateş etmeye başladığında isyan şarkısını söylüyorlar. Bursaspor doğranırken ses çıkarsaydınız bunu başarabilseydiniz adil olsaydınız o silahın sizi vurmasını engellerdiniz. Ama nerde siz de o yürek.

Okan Koçuk’a gelirsek. Henüz genç zamanla tecrübe edinecek. Bu kadar acımasız ve kırıcı olmayın. O çocuk yazdığınız bütün yorumları okuyor eminim.  Daha sabırlı olmalısınız.  Bu takım 2 yıl boyunca neler yaşadı en iyi siz biliyorsunuz. Takım şu an bu noktada iken önce siz 40 bin kişilik stadyumu doldurun. Sonra eleştirinizi yapın. Bu takımı bu günde desteklemeyecekseniz ne zaman destekleyeceksiniz? Antalya maçına yine bomba koreografilerle 12. adam olarak sahadaki vazifenizi alın. Size de bu yakışmaz mı?

Bu arada iki takım taraftarlarını da gönülden alkışlamak istiyorum. Timsah Arena’da gerçekten maç başında ve 90 dakika boyunca tam bir fair play durumu vardı. İki takım taraftarlarının karşılıklı jestleri ve sahadaki mücadelenin tribünlere yansıması gerçekten muhteşemdi. Keşke hep bu tarz görüntüler yaşanabilse stadyumlarda. Ve bu maçtaki sinerji tüm ülkeye yayılsa.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.