Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zor Dostum Zor

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 00:02

Bursaspor’un fikstürü belli olduğunda da yazmıştım. Maalesef yeşil beyazlılar özellikle ilk haftalar itibariyle zır bir fikstür çekti. Sezonun ilk maçını Karagümrükle deplasmanda oynayan ama kaybeden yeşil beyazlılar yarında kendi sahasında ligin en iyi takımlarından birine karşı oynayacak. Akhisarspor her ne kadar ilk maçta biraz zorlansa da ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip. İçerde dışarda maç kazanabilecek etkili oyuncuları var.

Bursaspor, Karagümrük maçında çok iyi mücadele etti ama kaybetti. Elbette genç oyunculara yükleyemeyecek bir mağlubiyetti. Biraz da tecrübe noksanlığının kurbanı oldular. Ama geleceğin emin ellerde olduğunu yazmıştım. Çok yetenekli oyuncular geliyor.

Yalçın Koşukavak başta olmak üzere bütün camia transfer tahtasının açılmasını bekliyor. Bu kadro evet gelecek vaadediyor ama bugünün kadrosu değil, beklentileri karşılayacak kadro hiç değil. O nedenle bu takıma 11 oyuncu lazım dedi hoca.

Transfer tahtası açılmadığı ve transfer yapılmadığı müddetçe maalesef ki Bursaspor’un hiçbir maçta favori olmadığını söylemek gerekiyor. Açılırsa ne ala. Transfer yapılacak ama zaman geçiyor ve anlaşılan oyuncular dağa ne kadar bekler bu da soru işareti.

Yarım gençlerden oluşan Bursaspor’un iyi mücadele edeceğine inanıyorum. Ama maçın favorisi Bursaspor diyemiyorum maalesef.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.