Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zor bir maç

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2018 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 00:06

Yine zor bir maç daha Bursaspor’u bekliyor. Antalyaspor karşısında alınan şok yenilgi umarım yeşil beyazlıları kendine getirmiştir. Yapılan hatalardan ders alındığını tahmin ediyorum. Bireysel hatalara diyecek bir şey yok. Ancak futbolcuyu bireysel hataya zorlayacak pas tercihi ve oyunu okuma konularına dikkat edilmesi gerekiyor.

Antalyaspor karşısında belki de bir önceki hafta alınan Akhisarspor deplasman galibiyetinin özgüveniyle çıkıldı ama her maçın ayrı bir havası var bunu en iyi futbolcular bilir, Samet hoca bilir.

Göztepe maçında da bu bilinçle oynayacaklarını hatta oynamaları gerektiğini düşünüyorum.

Bir maçı kazanmak için kendi oyunu planınızı belirlemekle birlikte, rakibi de iyi analiz etmek gerekiyor. Antalyaspor maçında rakibi analiz ve rakibi kontrol etme konularında eksiklikler gördüm. Yapılan hataların sadece bu maç için olduğunu düşünüyorum. Çünkü daha önceki maçlarda, hatta kaybedilen maçlarda bile böyle zaaflar görmemiştim.

Göztepe takımının da dikkat edilmesi gereken, öyle kolay kolay yenilebilecek bir takım olmadığını uçan kuş biliyor. Lig’de beraberliği olmayan tek takım. 6 galibiyet 9 yenilgileri var. Ve hücum hattında önemli oyuncuları var. Tribünde de ateşli taraftarları...

İzmir’in sarı kırmızılı ekibi kendi sahasında iki maç kaybetti. Biri ligin ilk haftasında Yeni Malatyaspor’a diğeri de 3 hafta önce Başakşehir’e... Sahasında oynadığı diğer beş maçı da kazandı. Yani kendi sahasında başarılı. Bursaspor’un da deplasmanda sadece iki hafta önce aldığı Akhisarspor galibiyeti dört de beraberliği var.

Elbette ki bu tablo Göztepe’nin yenilmeyecek bir takım olduğunu ortaya koymaz. Ama rakip hangi takım olurda olsun, önce kendi oyun stratejinizi doğru kurmalı, oyuncu tercihlerinde hata yapmamalı daha sonra da rakibi iyi analiz etmelisiniz.

Dilerim bugünkü maç geçen haftaki Antalyaspor yenilgisinin telefi edildiği bir maç olur. Gollü bir maç bekliyorum. Ama Bursaspor’un galibiyet adına işinin kolay olmadığını söylemek durumundayım. Kazanamıyorsan bir puan da iyidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.