Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zaman Lazım

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 00:00

Maça iyi başlayan Kayserispor oldu. Hem pas alışverişleri hem de sahaya yerleşimleri Bursaspor’dan çok daha iyiydi. Açıkça söylemek gerekirse Kayserispor’un kadrosu yeşil beyazlıların kadrosundan daha iyi. Bursaspor, daha ilerleryen haftalarda birlikte oynama alışkanlığı kazandıkça takım olacak. Ancak Kayserispor bütün hatlarıyla iyi bir takım.
Bursaspor’un topa hakim olamamasının en büyük nedeni de bu. Ayrıca bir başka nedeni de zor kazandığı topları kolay kaybetmesi. Bu anlamda atağında top tutacak, oyun kuracak, arkadaşlarını yönlendirecek, takımı ileriye taşıyacak bir oyuncu yok Bursaspor’da. Batalla tarzı bir oyuncu yani.

Bursaspor’a bir şef lazım bir başka deyişle. Kanatlarda değişerek oynayan Lima ve Yusuf’u yönetecek , ileride oynayan Stancu’yu besleyecek, sürpriz isimleri pozisyona sokacak bir organizatör...

Sakıp-Badji ikilisini beğeniyorum. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacaklarıdır.

Alt yapıdan yetişen Burak’ın performansı gurur verici. Yetiştirene de oynatana da tebrikler.

Kayserispor’un hazırlandığı oyun tarzına uygun savunma arkasına atılan topta Bursaspor golü bulabilirdi ama Stancu zor olanı yaptı, topu dışarı attı...Golü atsa Stancu, iyi oynayan, daha çok topla oynayan Kayserispor karşısında Yusuf be Lima’nın işleri daha kolay olurdu. Çünkü Kayserispor savunmasının arkasına atılacak toplar çok tehlikeli olurdu. Sarı kırmızılı takımın en büyük zaafı savunmada... Yeri gelmişken söyleyelim Konuk takımın bir zaafı da durarak oynamaları. Yani temposuz oynuyorlar.

Bursaspor’un Stancu ve Behichle bulduğu pozisyonlar moral motivasyonu artırırken takımı da ileri taşıdı. İkinci yarı da da Yusuf’un pozisyonu golü hak ediyordu ama bir türlü gol gelmedi.

Sonuç olarak mutlak favori olarak gördüğüm Bursaspor’un biraz daha zamana ihtiyacı olduğu bu maçta birkez daha ortaya çıktı. Böyle maçlarda bulduğunuz pozisyonları değerlendiremezseniz kazanamıyorsunuz maalesef....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.