Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlik güçlerine moral hediyesi

Aksaray’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK ile mücadele eden güvenlik güçlerine moral hediyesi gönderildi. 2 ayrı minibüse doldurulan hediyeler Sur ilçesindeki güvenlik güçlerine ulaşmak üzere yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2016 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güvenlik güçlerine moral hediyesi

 

AK Parti İl Başkanlığı önünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, amaçlarının terör örgütü ile mücadele eden güvenlik güçlerine bir nebzede olsa moral vermek olduğunu belirterek, güvenlik güçlerinin terör belasının hakkından geleceğini söyledi. Terör örgütü PKK ile hükümetin ve devletin uzun süredir mücadele ettiğini belirten İl Başkanı Karatay, mücadelelerin özellikle 7 Haziran seçiminin ardından ciddi anlamda yoğunlaştığını belirterek, “Hükümetimiz uzun bir süredir terörle mücadele konusunda özellikle 7 Haziran seçiminden sonra bir çalışma başlatmıştı. Hain terör örgütünün özellikle doğuda yapmış olduğu katliamlardan sonra hükümetimiz ve devletimiz teröre artık son vermek için elinden gelen bütün çabayı göstermenin gayreti içerisinde oldu. O gün bugündür yoğun bir çalışma içerisinde. Özellikle doğu ve güneydoğu bölgesinde yaşanan terör olaylarını sonlandırmak için bütün güvenlik güçlerimiz var gücü ile gayret ediyor. Tabi son dönemlerde artık teröristlerin şehir yapılanması nedeniyle şehirlere kadar indiğini düşünürsek güvenlik güçlerimiz sadece dağda değil aynı zamanda şehirlerde de yoğun bir şekilde çalışıyor. Sur İlçesi, güvenlik güçlerimizin en son terör olaylarında mücadele ettiği yerlerden birisi. Sur Kaymakamımız Aksaray’ın Eskil Bölgesi’nden bir kardeşimiz. Özellikle Sur nezdinde olmak üzere tüm ilçelerimizde, Cizre’de, Nusaybin’de yaşanan bu terör olaylarında güvenlik güçlerimize destek olmak mahiyetiyle Aksaray’dan mücadele eden tüm kardeşlerimize küçük bir paket hazırladık ve onlara gönderiyoruz” dedi.

"HİÇ KİMSE BU TORAKLARA GÖZ DİKMESİN"
Terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerimizin yanı sıra vatandaşlarla birlikte el ele mücadelenin süreceğini belirten İl Başkanı Karatay, “Ben, güvenlik güçlerimizin Allah’ın izni ile terörün üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugüne kadar hiçbir zaman bir teröriste prim vermediği gibi bundan sonra da vermeyecek. Terör olayları bitene kadar da başta hükümetimiz, devletimiz olmak üzere vatandaşımızla birlikte her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu mücadelede de asli unsurlarımız olan askerimiz, polisimiz, özel harekatçılarımız bizim kardeşlerimiz. Onlara yardım etmek, onlara moral olmak adına bizde buralardan onlara hem küçük bir hediye, hem de dualarımızı göndermek istiyoruz. Kardeşlerimize küçük bir paket hazırladık. Allah’ın izniyle inşallah üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyorlar ve yapacaklardır. Türkiye’mizi, devletimizi ve hatta koca bir İslam Coğrafyasını inşallah terör belasından kurtaracaklar. Mücadele eden tüm kardeşlerimize dualar ediyoruz. Şehit düşen kardeşlerimiz, canlarımız oldu. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Vatandaşlarımıza da şunu ifade etmek istiyorum ki, asla ve asla hiçbir zaman tereddüde düşmesinler. Devletimiz, milletimiz ve vatandaşlarımızın desteği ile güvenlik güçlerimiz bu terör belasının üstesinden gelecek kudrettedir. Millet olarak bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Bu topraklarda yaşamaya da devam edeceğiz. Bu toprakların bize ait olduğunu her defasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız, başbakanımız olmak üzere bizlerde ifade ediyoruz. Hiç kimse bu topraklara göz dikmesin. Çünkü biz burada Türk'üyle, Kürt'üyle, bütün unsurları ile birlikte yaşamanın gayreti içindeyiz. Bunun için de elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Yine bu topraklar bizim vatandaşlarımızın dün olduğu gibi bugünde huzurla yaşayacağı topraklar olacak. İslam coğrafyasının da umudu olan Türkiye’nin toprakları olacak” şeklinde konuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.