Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol kazası durmak yok!

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.10.2019 00:00

Kızıl ailesi ne zaman Bursaspor dara düşse koşarak yardıma geldi. Geçmişte de günümüzde de bu böyle oldu. Kente olan vefalarını seviyorum. Şimdi de Bursa’nın gözbebeği Basketbol takımına isim sponsoru oldular, güçleriyle omuz verdiler. Kızıllar, bu önemli sponsorluklarıyla bir kez daha şehrin takımına sahip çıktılar. Frutti Extra Bursaspor Basketbol takımı rüzgar gibi esiyor.

Ali Ay'In gözden çıkardığı basketbol takımının arkasında durarak şahane bir takım oluşturan Sezer Sezgin ve ekibine güvenelim. Arada yol kazaları olabiliyor. Pınar Karşıyaka demir gibi bir takım. 77-85 mağlup olduk ama ezilmedik. Takılmayın olur böyle kazalar önümüzde 27 maç daha var. Daha iyi olacağımıza inanıyorum. Aşağı çekmeden tam destek yola devam. Önemli olan ligi ilk 8 içinde bitirebilmek.

Taraftar göz kamaştırdı dersem abartmış olmam.

Gerçekten tek kelime ile muhteşemdi. Gözlemcinin de yazabileceği bir şey olduğuna inanmıyorum. Sadece yasak olmasına rağmen tribün lideri parkeye indi, bir de teksas tribünden bir çakmak geldi Karşıyakalı basketbolcuların üzerine. Küfür ve taşkınlık yoktu. Bursaspor taraftarları sanılanın aksine parkeye yakıştıklarını gözlere soka soka kanıtlamaya devam ediyor. Böyle devam. Gurur duyacağımız bir takımımız var. Ama bir eleştirimde var taraftara. Maçın bitimine 1 dakika kala -ki bu basketbol spor için çok önemli bir süre- salonu akın akın boşalttılar. Hem şık olmuyor hem de basketbol kültürü bu hareketleri kaldırmaz arkadaşlar. Maç bitmeden salonu terk etmeyin.

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı ligin en önemli takımlarından biri olan Ufuk Sarıcalı Pınar Karşıyaka'ya kolay teslim olmadı. Soğuk terler döktürdü. Basketbolcular paniklediler o anları görmek bile müthişti. Sahadaki ve tribündeki herkes alkışı hak etti. Bravo hepinize.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.