Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yine VAR!

Yazının Giriş Tarihi: 22.09.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 00:02

Bursaspor bu sene hiçbir şeyden çekmedi şu VAR’dan çektiği kadar.

Yeşil beyazlı ekip ligde ilk 5 maçta 4 beraberlik alarak değişik bir grafik çizmişti. O yüzden de rakip ne kadar güçlü olursa olsun maça mutlak galibiyet için çıktı. Nitekim daha ikinci dakikada sağ kanattan gelişen atakta nefis ortaya Sakho uçarak kafayı vurdu ama hakem VAR’ın da uyarısı ile golü el gerekçesi ile iptal etti.

Sonrasında Bursaspor yine kazanmak adına çok üretken, mücadeleci oyununu sürdürdü. Rakipte zaman zaman yeşil beyazlı ekibin kalesine geldi ancak savunma ve Okan bunlara şans tanımadı.

İkinci bu kez rakip golle başlıyordu. Daha 50.dakika içerisinde VAR’ın uyarısı ile konuk takıma penaltı kararı çıktı. Topun başına usta golcü Adabayor geçerken kenarda Abdullah Avcı da ellerini sıvazlıyordu. Ancak Okan Koçuk kalesinde devleşti ve topu direğin dibinden çıkartıverdi. Avcı’nın gol sevinci yarım kalırken, yeşil beyazlı tribünlere büyük coşku geldi, takıma hele hele de Okan’a ayrı bir özgüven geldi.

Bunun ardından yeşil beyazlı ekip kazanmak adına birçok varyasyonu denedi ama rakip ceza alanı içerisinde fazla etkili olamadı. Rakip, o da aynı.

87’de yeşil beyazlı ekibin penaltı beklediği bir pozisyon var ki buna da VAR yine yok dedi ve sonuçta Timsah geride kalan 6 maçta 5 beraberlik alarak değişik bir istatistik yakaladı.

Ama şu da bir gerçek ki, artık kazanmak lazım.

O da olacak ve bu takım kazandıktan sonra inanıyorum ki seri galibiyetler gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.